Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tre nye poeng!

Publisert  21.09.2011
Sterk seier mot et godt Sandnes Ulf-lag.  

Det ble slått alt for mye langt i førsteomgang!
Det var to relativt like lag som møtte hverandre på Gjemselund onsdag kveld. Begge lag ville presse høyt, begge var gjennombruddshissige og begge ville spille fotball.

Gjestene fra Sandnes åpnet best de første tjue minuttene. De stod høyt, og tvang blant annet Adem Güven feilvendt. Samtidig var de ekstremt flinke til å finne hverandre i rom. Vi åpnet svakt, og klarte ikke å presse høyt samlet.

Men det var allikevel vi som skapte farlighetene, på gjestenes feil. Allerede etter to minutter plukket Güven opp en fri ball, driblet seg innover fra dødlinja før han slo 45 grader ut. En forsvarer fikk klarert like foran beina på Magnus Solum!

Etter 18 minutter stjal Ørjan Berg Hansen ballen like utenfor 16-meteren. Han dro seg innover og avslutter fra skrått hold. Bo Andersen reddet til corner.

Så var det gjestene som var farlig frampå, da Kamal Saaliti headet rett på keeper fra fem meter etter tjue minutter. Like etter var Espeland ekstremt nære ved å sette inn ballen i mål fra syv meter etter et godt slått innlegg.

Like etter måtte Linnes skli ballen ut til corner for å hindre scoring fra bakerste stolpe.


Tom Nordlie kunne gratulere Kim Deinoff med en god kamp!
Kampen var preget av alt for mange lange baller. Vi klarte ikke å etablere eget spill i førsteomgangen, og det kan vi ikke være fornøyde med. Nå skal det uansett sies at gjestene er et av de bedre lagene som har gjestet Gjemselund stadion i år.

Det stod altså 0-0 til pause, etter en lite underholdende omgang. Sandned Ulf best i åpningen, men kampen jevnet seg ut havveis til pause.

Seks minutter ut i omgangen kom kaptein Samir Fazlagic seg til et godt innlegg fra venstresida. Kim Holmen kom på et godt løp inn i boks, og forsøkte å flikke ballen i mål. Avslutningen gikk like til side for mål!

Etter 60 minutters spill kan vi takke Kim Deinoff for at det fortsatt stod 0-0 på Gjemselund. Sandnes Ulf slo langt opp, og Henry Joseph Shindika var uheldig og fikk ballen i ryggen. Ballen trillet videre ut til Saaliti som kom helt alene med Deinoff. Veteranen vartet opp med en kjemperedning, og sørget for at det fortsatt stod 0-0. 

Minutter senere kan man undre seg over hvordan KIL ikke klarte å sette ballen i mål. Vi skapte flere gigantmuligheter på rad. Først et skudd fra Ørjan Berg Hansen, før ballen havnet på bakerste hos Kim Holmen som avsluttet fra kloss hold. Andersen reddet, men KIL kom seg til nok et innlegg, Holmen var høyest og headet ballen i tverrligger! Nestemann avsluttet returen rett på keeper.

En av flere tvilsomme avgjørelser om ikke å gi Adem Güven straffe. 
KIL framstod bedre etter pause. Vi klarte å etablere eget spill, og vi klarte å presse høyt. Det ble også skapt flere sjanser. 

Etter 66 minutter var det Lars Christian Krogh Gerson sin tur til å avslutte. Holmen la godt inn via Edier Frejds hode. Krogh Gerson fikk drømmetreff fra fem meter, og satte ballen knallhardt opp i kassa på volley til 1-0!

KIL ble litt passive i de første par minuttene etter scoringen. Innbytter Lennox Kanu fikk avsluttet upresset fra tjue meter, men heldigvis gikk avslutningen til side for mål!

KIL satte etter hvert på Gøran Wigum, og spilte resten av kampen med fem forsvarsspillere. Sandnes Ulf var farlige, men klarte aldri å skape ordentlige sjanser mot et godt KIL-lag. 

Få minutter før full tid ble Adem Güven revet ned for tredje gang i kampen innenfor 16-meteren. I dette tilfelle så det ut som en soleklar straffe, men dommeren vinket spillet videre. 

På overtid kom nevnte Güven seg til nok en sjanse, men skuddet fra tjue meter gikk også til side for mål.

KIL holdt stand, og vant kampen etter hvert fortjent 1-0 over Edier Frejd og Sandnes Ulf. Vi var det beste laget i andreomgang, og fortjente seieren. Dette blir den tredje seieren på rad, og vi har ikke sluppet inn ett eneste mål på disse kampene!

Tom Nordlie var ikke helt fornøyd med bevegelsen i førsteomgang. 


KIL skapte en del sjanser utover i kampen!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor