Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ikke gode nok

Av Jo Raabe. Publisert  26.09.2011
Et toppet KIL 2 var egentlig aldri i nærheten av poeng borte mot Flisa  

BUlrik Sundby, Gøran Wigum og resten av KIL-forsvaret sleit veldig i starten av kampen.
Det tok ikke mange minuttene av kampen før vi skjønte at lokaloppgjøret på Flisa kom til å bli vanskelig for KIL 2. Vi fikk en katastrofal åpning med mengder av personlige feil og fullstendig mangel på struktur. Flisa, men flere tidligere KIL-spillere i spissen, valset over oss og lot oss egentlig ikke begynne å spille litt før i andre omgang.

Den første halvtimen kunne vi sammenligne hjemmelagets angrep og vårt forsvar med den varme kniven i smøret. Med andre ord – det gikk lett.

I fjor var Aso Aram kaptein på KILs juniorlag, i dag lekte han seg til tider med våre forsvarere. Først gjorde han forarbeidet til 1-0 før han selv sørget for å doble ledelsen. Selv om både trener Pål Håpnes og kaptein Gøran Wigum prøvde å justere det som var galt tok den sin tid før ting ble bedre.

Vi hadde knapt nok en avslutning på mål i første omgang. Den største sjansen vår fikk Robin Rostille da han stjal ballen fra en Flisaforsvarer, men han fikk dessverre ikke avsluttet.

Etter pause la vi om og rokerte litt ute på banen. Blant annet gikk Patrick Hansen ned som høyreback mens Ulrik Sundby gikk ut på venstrekanten. Begge deler hjalp litt. Vi kom fram mer på venstresida vår mens de kom fram sjeldnere på sin venstreside. Muligens hadde det siste også noe å gjøre med at Flisa lå lavere i andre omgang. De spilte ikke hasard med ledelsen sin, men var farlige nok på raske kontringer.

Heldigvis slapp vi ikke inn noen flere mål – vi scorte imidlertid ikke heller, så pauseresultatet 2-0 ble også det endelige. Trener Øyvind Eide så kampen fra tribuneplass, men vi tviler på at han fant spesielt mye positivt å melde tilbake til Tom Nordlie. Etter vår mening var det ingen KIL-spillere som økte sine sjanser til å få spille mot Mjøndalen til helga.

Flisa – KIL 2 2-0 (2-0)
Glåmdal Bilsenter Stadion
50 tilskuere
Dommer: Einar Gjerde

Gult kort for KIL 2: Jonathan Dixon

Mål:
1-0 Mergim Thaqi (7)
2-0 Aso Aram (18)

KIL 2 (4-3-3)
Tobias Holmen Johansen
Ulrik Sundby
Gøran Wigum (K)
Joakim Ruud Lia
Marius Piereau
Christian Aas
Enver Sjøli
Jonathan Dixon
Patrick Hansen
Ola Korbø
Robin Rostille

BEnver Sjøli gjorde en grei jobb på midtbanen. I mangel av bedre alternativer kårer vi ham som KILs beste spiller.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor