Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Enkelt og greit

Publisert  03.10.2011
Gjøvik FF spilte bøffelfotball, var effektive og vant helt fortjent mot KIL mandag kveld.  

Joakim Ruud Lia spiller nok en god kamp i KIL-trøya. 
”Halve” Gjøvik fikk se at det meste av kampen handlet om Gjøvik. Laget dems vant så å si alt av dueller på Gjemselund stadion. De spilte primitivt, men det var svært effektivt. Gjestene scoret hele seks mål, der dødballer spilte en stor rolle.

Gjøvik kjørte ut i hundre fra start. KIL-laget var ikke i nærheten av å vinne dueller, og gjestene fikk etter hvert komme seg til fete sjanser.

I mellomtiden spilte KIL fin fotball, med gode kombinasjoner på kantene. Dog resulterte ikke dette til en verdens ting.

Etter 13 minutter satt scoringen. På vakkert vis avsluttet en Gjøvik-spiller i mål fra tjue meter etter flere dueller i feltet i forkant.

Etter en snau halvtime doblet gjestene ledelsen på en corneren.

Gjestene kjørte kampen, og sekunder før pause la de på til 3-0 – nok en gang på corner. Vi får ikke klarert, og en KIL-spiller header ballen inn i mølja igjen. Etter litt klabb og babb satt ballen klistra i nota.

Ulrik Sundby reduserte på sikkert vis. 
Like etter pause fikk Gjøvik frispark utenfor 16-meteren. Frisparket ble plassert i mål, forbi en mur som nok var veldig feilplassert.

Duellene skulle helt klart avgjøre kampen. Etter 60 minutter headet gjestene i stolpen på en corner. Når de ikke fikk uttelling her, var det i stedet vi som fikk det på en god kontring.

Etter 65 minutter reduserte Ulrik Sundby til 1-4, etter at han ble spilt igjennom alene med keeper.

Så gjorde gjestene fra Gjøvik et sjeldent trippelbytte. Om det var avgjørende eller ei for at KIL kom noe mer inn i kampen igjen, er likegyldig.

For etter 75 minutter reduserte Enver Sjøli på flott vis, etter at han ble spilt gjennom mellom midtstopperne til Gjøvik mutters alene med keeper. Bankers scoring.

KIL i en brukbar periode. Vi klarte å holde på kula, og vi klarte delvis å spille god fotball. Men det var bare en fattig trøst.

Etter 77 minutter la gjestene på til 5-2, etter et langt oppspill.

Tre minutter senere ble en Gjøvik-spiller revet ned i boksen, og gjestene fikk tildelt korrekt straffe. Tobias Holmen Johansen kastet seg til ene siden – ballen plassert i andre.

Det endte med et stygt 6-2-tap mot serieleder Gjøvik. Det var helt klart duellene som avgjorde. Samtidig var gjestene aggressive og entusiastiske gjennom hele kampen, men noe finfotball kunne de ikke tilby. Man ser utifra dette hva som er avgjørende i 3. divisjon.

KILs egen prestasjon var slett ikke så ille. Det skal nevnes at Joakim Ruud Lia gjør en meget god kamp. I tillegg er samspillet mellom han og Ulrik Sundby unikt og godt.


Ola Erling Korbøl spilte også en god kamp
Kampfakta:

KIL 2 – Gjøvik
Gjemselund stadion
ca. 50 tilskuere

0-1 Gjøvik(13)
0-2 Gjøvik(26)
0-3 Gjøvik(45)
0-4 Gjøvik(48)
1-4 Ulrik Sundby(65)
2-4 Enver Sjøli(75)
2-5 Gjøvik(77)
2-6 Gjøvik(80)

KIL 2(4-3-3):
Tobias Holmen Johansen
Kristoffer Sværk
Marius Pierau
Joakim Ruud Lia
Ulrik Sundby
Ola Korbøl
Enver Sjøli
Christian Aas
Patrick Hansen
Ole-C Moltzau
Robin Rostille
(Mathew Holdal fra 57.)
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor