Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  04.10.2011
Der vi blant annet mimrer oss tilbake til en hendelse i 2003 som involverte svartpølser.  

KIL har egentlig gjort det ganske bra på naturgress i år. Vi har vunnet tøffe bortekamper mot Sandefjord, Bryne og Skeid. Nå var imidlertid forholdene litt annerledes. Banen var våt og tung som høstdagen ellers og vi var faktisk litt spente på å se om et KIL-lag som har slitt litt med glatte sko tidligere i år ville takle dette. Det var imidlertid helt klart at gutta denne gangen hadde skruknotter som satt skikkelig fast. Vi så ikke antydning til at det var bakglatt.

Bakglatt kan vi imidlertid kanskje betegne det vi så i andre omgang fra KIL. Vi ble presset ut på glattisen av et aggressivt hjemmelag som tok over det aller meste av spillet etter pause. Mål lå i lufta opptil flere ganger, og selv om vi hadde opptil flere gode sjanser kan vi ikke si annet enn at utlikningen hjemmelaget fikk noen minutter før slutt var rettferdig.

Artikkelforfatteren er glad i musikk, særlig ordspill, derfor gledet han seg stort da han hørte at Mjøndalenfansen likte å samles på en brun pub før kampene.

Av en eller annen grunn synes vi brune drakter har sin sjarm. De er ikke veldig vanlige, men blant klubber som bruker slik bekledning har vi kultlag som St. Pauli, aristokrater som Ørn Horten og vårt lokale alibi Haga IF fra Nes. Kanskje skulle også KIL vurdere denne fargen på en reservedrakt eller tredjedrakt? Den som lever får se!

Nå over til fakta.

Sjanser Mjøndalen – KIL
1. omgang: 3-4
2. omgang: 5-3

Cornere Mjøndalen – KIL
1. omgang: 3-3
2. omgang: 3-0

Pluss: I første omgang var vi i flytsonen nesten for første gang i år. Ballen spratt vår veg og vi klarte å score i to situasjoner som ikke var opplagte scoringssjanser. Det har vi ikke vært bortskjemte med hittil i 2011.

Minus: At vi ikke klarer å demme opp for Mjøndalens press i andre omgang. Vi visste hva de ville og hva de skulle, men det hjalp ikke.

Overraskelsen: At publikumsinteressen var så liten. Vi hadde trodd på mer støtte fra lokalbefolkningen for den tradisjonsrike klubben.

PS: På vei til Mjøndalen fikk vi se bilen til våre kolleger i Glåmdalen stående i grøfta omtrent ved Liertoppen. Det var et noe spesielt sted å parkere på, men det hele ble oppklart da vi kom fram til stadion. Bilen var bevisst blitt forlatt av sjåfør og passasjerer. Motoren sviktet nemlig etter at tanken hadde blitt fylt med bensin i stedet for diesel rett utenfor Oslo.

De kan trøste seg med at de ikke er de første som har gjort denne feilen. Her kan du lese en fantastisk historie om en nåværende Sandefjordspillers eskapader i jubelåret 2003.

PS: 50% av kil.no sine utsendte på kampen sleit veldig med å komme seg fram. Etter å ha startet dagen kl. 04.30 i Liverpool måtte han benytte seg av bil, fly, buss, nytt fly, tog og ny buss for å komme seg fram til Nedre Eiker tidsnok til kampstart. Transportguden la inn forsinkelser både her og der.

PS: Før kampen ble det spekulert i om det skulle bli årets laveste tilskuertall KIL-kamp. Det ble det ikke, kampen mot Løv Ham står fortsatt på bunnen.

PS: Arnar Førsund pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen og må sone karantene mot Hødd.

PS: Felles spillere for de to klubbene er er Magnus Sylling Olsen, Vegard Hansen og Bjarne K. Ingebrigtsen.

PS: For ti år siden tok KIL en sterke seier i Trondheim mot Byåsen. Vi vant 4-1 etter at Marius Gullerud scoret to mål mens Odd Harald Konterud og Robin Straumbotn scoret et hver. Kun 60 tilskuere så kampen! Hva vi skrev den gangen kan du lese her.

Sitatet denne gangen henter vi fra speakeren på Nedre Eiker Stadion:
«Følgende kamper spilles nå i Adeccoligaen:

Hønefoss - HamKam
Hødd – Bryne
Asker – Sandnes Ulf
Nybergsund – Trysil"

Vi satte en femtilapp på uavgjort i den siste kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor