Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stygt resultat

Av Jo Raabe. Publisert  10.10.2011
Men innsatsen til det unge KIL-laget var slett ikke så verst  

Midtstopper Didrik Erichsen fikk mye å gjøre
 Selv om det ble stortap med sju mål i sekken har vi ikke tenkt å slakte de 14 som var på banen for KIL 2 mandag. Med en gjennomsnittsalder på 17 år er det disse gutta som er framtida og de fikk veldig god trening mot et Turn-lag som spilte småpen fotball.

I første omgang manglet det mye på strukturen i laget. Selv om gutta prøvde å kompensere med god innsats holdt det ikke helt. Turn kom seg veldig lett gjennom til tider og selvfølgelig ble det også mål på en del av dem. Tidigere KIL-spiller Foday Scattred var kaptein og spydsiss, men sleit med å finne nettet. Han hadde et par gigantsjanser før pause, men fikk ikke ballen forbi Eirik Våg Kvitfjell i KIL-buret.

Det gjorde derimot en annen forhendværende KIL-gutt. Aleksander Nilsen var i et par år kaptein på juniorlaget vårt. Han ga dessverre ikke ved dørene for gamle kjente og headet inn 2-0 målet på en corner.

Karl Kristian Sevaldsen kjempet hardt på topp, men ble ofte alene.
I pausen tok trener Øyvind Eide fram taktikktavla og ga gutta en liten leksjon. Han foreskrev enkle metoder og arbeidsoppgaver for gutta. Det hjalp veldig. I andre omgang fikk vi se et lag som lå mye mer kompakt og beveget seg mye smartere. Vi fikk demmet opp for mer av det hjemmelaget holdt på med og klarte også å skape litt trykk framover. Så mange store sjanser vart det ikke – den største fikk Joakim Vatne da han plukket opp en retur på 16-meteren. Han fyrte løs, men keeper var på plass og reddet.

Etter pause fikk også vår svenske venn Foday inn en scoring. Han headet inn et innlegg til 5-0. Ei stund så det ut til at vi skulle klare oss med seks mål baklengs, men helt på tampen kom Aleksander Nilsen fram igjen. På straffespark gjorde han ingen feil og scorte Eidsvoll Turns 103. mål for sesongen.

Daniel Bergløv Os gjorde en god jobb på sentral midtbane, og Jørgen Sæther ryddet bort mange baller i midtforsvaret. Eirik Våg i buret hadde også noen flotte redninger. Disse tre var nok våre beste spillere.

Joakim Vatne ´
Eidsvoll Turn – KIL 2 7-0 (4-0)
Myrer Stadion
50 tilskuere

Ingen gule kort for KIL 2

Mål:
1-0 Henning Myhrvold (8)
2-0 Aleksander Nilsen (16)
3-0 Joakim Eriksen (34)
4-0 Eriksen (40)
5-0 Foday Scattred (53)
6-0 Myhrvold (70)
7-0 Nilsen (str. 87)

KIL 2 (4-3-3)
Eirik Våg Kvitfjell (K)
Arya Aimagh
Didrik Erichsen
Jørgen Sæther
Even Karlsen
Edvin Jukic
(Ole Erik Midtskogen fra 82.)
Daniel Bergløv Os
Martin Ellingsen
Joakim Vatne
Karl Kristian Sevaldsen
(Ole Martin Akselsen fra 75.)
Mathias Nystuen
(Sigve Berg Tronsmoen fra 67.)

Daniel Bergløv Os var en av KILs beste.


Edvin Jukic header bort en corner.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor