Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Velkommen til fotballhverdagen!

Av Jo Raabe. Publisert  15.10.2011
Finspill var definitivt ikke tingen på Toten.  

KIL 2 kom bakpå helt fra starten av og det kunne se ut som om gutta ikke var et hundre prosent på nett. Etter bare tre minutter fikk en Kolbuspiller gå med ballen alene mot Eirik Våg Kvitfjell i KIL-målet. Vi ble stående å se på at han enkelt og greit plasserte ballen bak keeperen vår til 1-0 for hjemmelaget.

I første omgang klarte vi ikke å hindre hjemmelaget i å utnytte sine bokstavelig talt sterkeste sider. De er en gjeng med mye muskler og vet å bruke dem. Dette utnyttet de på to cornere som i løpet av første omgang resulterte i to mål.

Vi skapte minimalt før sidebyttet. Det var lite struktur i laget og vi ble ofte liggende å vente på at hjemmelaget skulle komme i nye angrep. Når vi innimellom fikk tak i ballen klarte vi da heller ikke å gjøre så mye fornuftig med dem. Et temposvakt forsvar hos Kolbu ble aldri utfordret – til det lå de offensive spillerne våre alt for langt tilbake. De ble rett og slett ingen trussel. I tillegg sleit vi også med teknikken. Underlaget var til dels vanskelig, men selvfølgelig helt likt for begge lag. Vi sto for et stort flertall av feilpasningene og de dårlige mottakene. Forklaringen på dette er nok både spillestilen vår og at gutta våre er vant til kun å spille på jevne kunstgressbaner.

Ting bedret seg i andre omgang. Ole-Christian Moltzau kom inn og gjorde mye bra på topp. Hans bevegelser gjorde at det ble åpninger også for andre. Selv om han spilte bare en omgang mener vi han var vår beste spiller sammen med kaptein Edvin Jukic.

Moltzau fikk også den lille æren det er å sette inn trøstemålet vårt. Etter en hands fikk vi frispark på tjue meters hold. Vålergutten ladet kanonen, skjøt så hardt han kunne og kunne se at ballen gikk inn i nettet selv om den ikke var altfor velplassert. Vi tapte imidlertid andre omgang også – Kolbu/KK scoret to ganger. En gang på dødball og en gang på et gjennomspill.

En kamp gjenstår for KIL 2 i årets 3. divisjon. Førstkommende lørdag kommer HamKam 2 på besøk til Gjemselund.

Kolbu/KK – KIL 2 5-1 (3-0)
KK-plassen
30 tilskuere
Dommer: Shervin Heydari, Løten

Ingen gule kort for KIL 2

Mål:
1-0 (4)
2-0 (10)
3-0 (40)
4-0 (64)
4-1 Ole Christian Moltzau (73)
5-1 (74)

KIL 2 (4-3-3)
Eirik Våg Kvitfjell
Didrik Erichsen
Jørgen Sæther
Daniel Bergløv Os
Even Karlsen
Joakim Vatne
Edvin Jukic (K)
Sigve Berg Tronsmoen
Ole Martin Akselsen
(Ole-Christian Moltzau fra 46.)
Karl Sevaldsen
Arya Aimagh
(Henrik Nygård fra 46.)


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor