Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fredrikstad for sterke

Publisert  30.09.2006
KIL/NTG tapte 2-1 mot Fredrikstad på lørdag.  

Fredrikstad kjemper om serieseieren, og i første omgang så man klart hvilket lag som er i toppen og hvilket som er i bunnen av tabellen. Fredrikstad var bedre i det meste, både fysisk, teknisk og taktisk.

Allikevel var det KIL/NTG som fikk den første store sjansen. Kaptein Rune Tungen fikk helt plutselig ballen alene på fem meters hold. Noen forsvarer var det ikke å se noe sted i nærheten, men dessverre var ikke Tungen kald nok, og brant ballen over målet.

I stedet var det Fredrikstad som fortjent tok ledelsen. Et frispark ble slått inn i feltet, og en Fredrikstadangriper fikk en liten tå på ballen. Det holdt til at den sneik seg inn i nettet bak Jan Martin Knashaug. Rett før pause økte bortelaget ledelsen til 2-0, og da virket det tungt for KIL/NTG. Gutta våre hadde slitt i store deler av førsteomgang med å få spillet til å fungere.

I pausen gjorde trenerne et par forandringer. To ganger Kjetil kom inn; Simonsen på høyre back og Sørum på midtbanen. Dette, sammen med noen andre grep, gjorde at KIL/NTG nå tok over. Etter et knapt kvarter fikk Lars-Christian Krogh en sjanse til å redusere, men dessverre gikk ballen i stolpen. Noen minutter senere fikk Stian Habberstad imidlertid hull på byllen. Fra kloss hold satte han ballen i nett-taket på volley.

Etter dette hadde KIL/NTG, for anledningen i røde trøyer og blå shortser, definitivt et håp om poeng. Imidlertid klarte man ikke å sette skikkelig trykk mot gjestene fra Østfold og kampen endte med 1-2 tap – årets fjerde med nettopp de sifrene på hjemmebane.

KIL/NTG – Fredrikstad
Gjemselund bane 2, 50 tilskuere

Gult kort for KIL: Tor-Christian Bækken

0-1 (14)
0-2 (38)
1-2 Stian Habberstad (64)

KIL/NTG (4-3-3)

Jan Martin Knashaug
Kristian Arnesen
Chris Lundhaug
Simen Gimmestad
Aleksander Eggum
(Kjetil Simonsen i 45 min.)
Hans Martin Forfot
(Kjetil Sørum i 45 min.)
Petter Linstad
Rune Tungen
Lars-Christian Krogh
Kristian Jahr
(Stian Habberstad i 70 min)
Jon-Kristian Krybelsrud
(Tor-Christian Bækken i 21 min.)
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor