Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kai Olav tilbake!

Av Jo Raabe. Publisert  30.10.2011
Fikk prøve trøya i sesongens siste kamp  

Selv om han ikke fikk utrettet særlig mye på de to minuttene han fikk spiller er vi ikke i tvil om at alle med KIL-hjerte gledet seg over å se Kai Olav Ryen på banen igjen for KIL. Selv om ikke akkurat disse minuttene er så viktige i seg selv mener han at det ligger en symbolikk i det.

- Jeg ser på dem som avslutningen av en periode med mye trening og forhåpentligvis en begynnelse på et comeback. Denne markeringen er det godt å ha gjennomført.

I noen uker nå har Kai Olav deltatt for fullt på lagets treninger.

- Jeg begynner å komme i god form, men har fortsatt en god vei å gå når det gjelder spenst, tempo og styrke. Det er disse tingene jeg må fokusere på i vinter. Det har jo også vært styrkene mine i mange år og jeg må tilbake her for å bli den gamle gode.

Med disse to minuttene fikk Ryen sin 10. sesong med kamper på KILs A-lag. Flere har ingen fått siden Ole Einar Martinsen avsluttet sin 12. sesong i 2002.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor