Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En plan

Av Jo Raabe. Publisert  31.10.2011
KIL-spillerne hviler ikke, men fortsetter med fellestreninger i november  

Harde økter skal det bli for Tobias Holmen Johansen og de andre KIL-gutta!
Det er ikke slik at KILs Adeccoligaspillere kan slenge seg ned på sofaen og slappe av selv om seriespillet er ferdig. Allerede på tirsdag starter oppkjøringen til neste sesong. Selv om det fortsatt er tvil om trenerspørsmålet hindrer ikke det at gutta får spilt fotball.

De første dagene blir det relativt rolig før det blir knallhardt fra og med neste uke. Med doble økter flere dager blir det ingen kjære mor. Det vil bli fotball på Gjemselund på formiddagene og styrke og bevegelighetstrening på ettermiddagstid. Slik vil det bli i hele november før gutta får noen velfortjente friuker fra fellestrening i desember.

Man er også i full gang med å få i stand et program med treningskamper. Planen er at det blir kamper nesten hver helg etter jul, en del kamper på fredager og en del på lørdager. Vi i kil.no kommer selvfølgelig tilbake med programmet så fort vi har mer å melde.

Det er spennende dager å følge KIL gjennom. Selv om klubben selvfølgelig trenger økonomisk støtte setter vi også pris på den moralske. Supporterklubben har stått på i hele år i mot- og medgang og avsluttet også med stor stil. Både spillere, trenere og leder satte stor pris på at så mange hadde tatt turen til avslutningskampen mot Randaberg. Vi gleder oss til å se dere igjen!

Det behøver ikke å bli så lenge til. Allerede lørdag 12. november kan du få se gutta i aksjon i Kongsvingerhallen. Da spiller de treningskamp mot Kongsvinger Futsal!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor