Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei siste postane

Av Jo Raabe. Publisert  01.11.2011
Iallefall for i år  

Vi som har fulgt KIL har vært med på et år i berg-og-dalbane. Det endte opp med at vi før den siste kampen mot Randaberg hadde liten annet enn æren å spille for. Det viste seg at æren var nok til at KIL-gutta tok ut det som trengtes for å vinne komfortabelt mot et Randaberg som har vært nedrykksklare ganske lenge allerede.

Alle vet vel at Martin Linnes forsvinner og det er fortsatt usikkert rundt en del andre spillere. Imidlertid er det slik at det vel sjelden de siste sesongene har vært såpass mange som har kontrakt videre. Tobias Holmen Johansen, Arnar Førsund, Gøran Wigum, Henry Joseph Shindika, Hassane Dosso, Christian Aas og Magnus Solum har alle fått mye spilletid i år og har kontrakter videre. Flere andre er i samme situasjon. Vi tror derfor at uansett hvem som blir trener for KIL neste år vil vi klare å stable et brukbart lag på beina. Hva dette holder til av resultater og tabellmessig blir en annen historie som selvfølgelig også er avhengig av hva andre klubber klarer å raske sammen.

Comebacket til Kai Olav Ryen er nevnt mange steder allerede, men vi må nevne det igjen. Vi håper inderlig at han fortsetter den fysiske framgangen så han kan spille sin 11. sesong i KIL i 2012.

Så over til årets siste statistiske krumspring:

Sjanser Randaberg – KIL
1. omgang: 3-7
2. omgang: 5-3

Cornere Randaberg – KIL
1. omgang: 4-4
2. omgang: 6-2

Pluss: Vi er effektive foran mål og scorer på de psykisk rette tidspunktene

Minus: Vi finner ingen mottrekk mot endringene Randaberg gjør i pausen. De la om til 4-2-4 og slo lange baller. De skapte mange sjanser, men klarte ikke å sette ballen i nettet.

Overraskelsen: Er denne gangen særs positiv – at det var så mange KIL-supportere til stede!

PS: Martin Linnes ville være snill og kaste drakta si opp på tribunen slik at en supporter kunne få den. Dessverre kastet han den til en av ytterst få Randabergsupportere.

PS: Tilskuertallet på Randaberg er det laveste undertegnede noen gang har opplevd på en KIL-kamp. Etter å ha fulgt KIL i 30 år, hvorav to i andredivisjon, har vi aldri sett noe liknende. Antallet ble ikke opplyst, men vi tviler sterkt på at det var over 100 personer til stede.

PS: Adem Güven og Magnus Solum scoret hvert sitt mål i serieavslutningen. Det gjør at de deler toppscorertittelen i KIL i år. Begge har scoret 9 i serien.

PS: Martin Linnes står med 40 kamper for KIL og 2 mål når han går til seriemester Molde. Vi er optimistiske og tilføyer «foreløbig».

PS: For tjue år siden var serien for lengst ferdig. For ti år siden spilte KIL borte mot Tromsdalen i 1. divisjon og tapte 3-0 i en også da helt betydningsløs kamp. Da var det imidlertid litt tristere. Helga før var det avgjort at KIL rykket ned i 2. divisjon. Dette var forøvrig den siste kampen til Jørn Karlsrud for førstelaget til KIL. Han fikk med seg noen 3. divisjonskamper et par år senere. Da satt han også på benken under kvalifiseringskampene mot Bodø/Glimt. Også for Marius Gullerud var dette hans siste KIL-kamp. Les her hva vi skrev om oppgjøret. Såvidt vi vet er vel dette det korteste kampreferatet kil.no noen gang har levert.

PS: Felles spillere for de to klubbene er såvidt vi vet bare Randabergs keeper Olav Dalen. Han blir forøvrig å finne hos et annet lag som er klare for 2. divisjon neste år – Nybergsund.

Sitatet:

Nå må du slutte å bo i offside da, Solum!
Tom Nordlie var ei stund litt oppgitt over den unge spissen sin

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor