Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Endringer på toppen

Av Jo Raabe. Publisert  17.11.2011
Styreleder Kari Andreassen fratrer  

Kari Andreassen har trukket seg som styreleder i KIL Toppfotball. Hun begynner 1. januar i ny jobb som ikke lar seg kombinere med vervet som styreleder i en toppklubb. Nestleder Hans Einar Holth rykker opp til å bli ny styreleder.

Holth har på vegne av resten av styret i Kongsvinger IL Toppfotball i dag sendt ut følgende pressemelding:

Styret i KIL Toppfotball beklager sterkt at Kari Andreassen trekker seg som styreleder. Hun har gjort en fremragende jobb for klubben. Vi har imidlertid stor forståelse for hennes begrunnelse. Vi er også glade for at Kari har sagt seg villig til å bistå styret i framtida, slik at vi kan dra nytte av hennes kvalifikasjoner og kunnskaper. 

Undertegnede rykker da opp som styreleder. Bjørn Berntsen går inn som fast styremedlem. Styret vil da bestå av: Hans Einar Holth, leder, Baard Nordvang, og Bjørn Berntsen, styremedlemmer, Asger Jensby, varamedlem (fast møtende). Kari Andreassen vil så langt det er mulig møte som rådgiver til styret.

Styret vil gjøre sitt beste for klubben fram til årsmøtet i mars.


Tidligere styreleder Kari Andreassen har gitt følgende uttalelse

Jeg har fått ny jobb i Oslo med oppstart 1. Januar 2012. Før den tid skal jeg avvikle ferie som blant annet skal brukes til samvær med familie. Ny jobb med pendling og avvikling av ferie er ikke forenelig med å være styreleder i KIL toppfotball. Jeg trekker meg derfor fra vervet som styreleder. Jeg fortsetter gjerne å bidra, på andre måter, i tiden fremover.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke alle som på ulik måte bidrar til at vi har en toppfotballklubb i Kongsvinger. Tusen takk for iherdig innsats, optimisme og engasjement til det beste for klubben! Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor