Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Back in business

Av Lasse Andreassen. Publisert  21.11.2011
Tom Nordlie trener KIL i 2012  

Vi er to parter som begge er fornøyd med avtalen, understreket Tom Nordli, her sammen med Asger Jensby og Hans Einar Holth.
Tom Nordlie har signert en kontrakt om treneroppdraget i KIL Toppfotball f.o.m. 1. januar 2012 og i ett år. Styrets representanter kunne fortelle om klappsalver i spillergarderoben da nyheten ble sluppet der litt tidligere i dag. Tom forteller at han og styret er kommet fram til at det er mulig å skape et topplag med gjeldende rammebetingelser, samtidig som han oppfordret publikum, sponsorer og kommunen til å bidra mest mulig aktivt med å legge forholdene til rette for en vellykket satsing utover vinteren og i neste sesong. - Jeg går ikke for sjuende plasser, sa Tom i kjent stil.

Det er ennå ikke avklart hvem som blir assistenttrener/-e. - Dette spørsmålet jobber vi videre med i fellesskap, sa styrets Asger Jensby.Styret var også klare på at de håper på økte inntekter etter avtalesigneringen. - Vi tror at det er lettere å skaffe penger med Tom enn uten Tom, sa fungerende styreleder Hans Einar Holth.

    


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor