Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Melgalvis klar for KIL

Av Jo Raabe. Publisert  23.11.2011
Har signert en treårskontrakt fra nyttår  

Det har en stund vært kjent at KIL har ønsket å signere Brumunddals unge midtbanespiller. Nå er endelig avtale i orden, og han har signert en treårskontrakt.

- Melgalvis er en løpssterk indreløper som også er god på hodet. Det at han scorer mye mål er selvfølgelig også positivt, forteller Øyvind Eide.

Brumunddalspilleren har allerede trent med KIL ei uke, og utover vinteren kommer vi helt sikkert til å stifte nærmere bekjentskap med ham.

- Nå kommer han til KIL fra andredivisjon på omtrent samme alder som Carl Erik Torp gjorde. Selvfølgelig er det usikkerhet på hvor fort han kan ta nivået, men jeg tror han vil være god nok til å kunne starte første seriekamp neste sesong, avslutter Eide.

KIL-stallen teller nå 16 spillere på kontrakt for 2012-sesongen. Planen er at fire spillere til skal signeres slik at man får en stall på 20 mann.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor