Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Arrangementer i toppklasse!

Av Jo Raabe. Publisert  20.12.2011
KIL ble i dag kåret til årets nest beste arrangør i Adeccoligaen.  

Arrangementssjef Anne Faret og hennes stab fikk en førjulspresang i dag!
Vi fikk tak i Anne Faret på telefon fra Danmark, og hun hadde akkurat rukket å fordøye både nyheten og middagen da vi pratet med henne.

- Det er veldig moro å få slike tilbakemeldinger fra NFF. Jeg håper at alle som stille opp gratis og jobber knallhardt på Gjemselund på kampdager tar dette til seg og gleder seg sammen med meg. Alle gjør en kjempejobb og jeg kan ikke få rost dem nok, forteller arrangementssjefen.

Hønefoss vant pokalen som beste arrangør, mens KIL altså ble en god nummer to. I dette tilfelle er det helt tydelig at andreplass ikke på noen måte anses som noe nederlag.

- Hønefoss er best og Sandefjord er nummer tre. Det betyr at vi hevder oss blant klubber med mye ressurser og helt nye stadionanlegg. Det skal vi være stolte av, fortsetter hun.

På alle kampene i Adeccoligaen er det på plass delegater fra NFF. Det er deres tilbakemeldinger som danner grunnlaget for denne kåringen.

- Etter hver kamp får vi tilsendt en evaluering over hva som er bra og hva som kan forbedres. Dette går på alt fra om vi følger arrangementsreglene og klubblisenskriteriene via hvordan media og publikum behandles til supporternes oppførsel, fortsatte Faret.

Vi var selvfølgelig nysgjerrige på hva det er som gjør at KIL gjør det så godt. Arrangementssjefen var rask til å svare.

- For det første har vi veldig god rutine i staben vår. Det er mange som har vært med lenge og har dette i fingertuppene. I tillegg har det nok også her litt å si at vi har erfaring fra Tippeligaen. Vi hevet oss før 2010-sesongen og har vært opptatte av ikke å slippe oss ned selv om vi nå er et hakk lavere i divisjonssystemet. Det ser det ut som vi har klart, avslutter hun.

Vi håper at alle de som hjelper til tar dette som en spore til å stå på videre, men vi trenger alltid nye folk også. Har du lyst til å bidra? Send en mail til anne@kil.no så finner vi en oppgave til deg slik at du kan være med på laget!

 
Mange oppgaver skal gjøres på kampdag!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor