Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Romjulsnøtt 3

Av Erik Gusterud. Publisert  27.12.2011
Tredje juledag: Kledd som en supporter!  
 
Hver dag frem mot nyttårsaften kommer vi med romjulsnøtter på kil.no. Svarer du riktig er du med i trekningen om premie! Det kan være et bilde, som du skal finne informasjon om, eller et vanlig tekst-spørsmål. Svarene finner du sannsynligvis ett eller annet sted på kil.no.

Dagens oppgave:

 
"Hvilken kamp, når ble den spilt, og hvordan gikk den?”
 
NB! Kamper og oppgaver gjengis i tilfeldig rekkefølge. Den samme kampen kan bli benyttet flere ganger. Studér bildet godt, og bruk undermenyene her på kil.no – det er det beste rådet vi har til deg.

Oppgave: Hvilken kamp er dette? Når ble den spilt, og hva ble resultatet?
Svar slik: Hjemmelag – Bortelag, dag-måned-år, resultat, for eksempel ”KIL – Ham-Kam 5. april 2009, 3-2”

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til erik@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen, sammen med en ny oppgave.

Dagens premie:
Bruker du premien ser du ut som en ekte KIL-supporter. Dagens vinner får nemlig en KIL-lue, et KIL-skjerf og en hvit langarmet bortedrakt! Drakta er ikke signert, men det kan ordnes. Fin premie, eller hva? 

Gårdagens vinner: 

Julekurv var premien, og julekurv skal du få. Den heldige vinneren heter Randi F. Nordli, og er fra Kongsvinger. Hun svarte selfvølgelig rett:"Start, Sarpsborg 08, Bærum, Notodden, Tromsdalen og Ull/Kisa". Vi avtaler henting/levering. 

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor