Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sekspoengskampen endte uavgjort

Publisert  05.10.2006
Resten av lagene i bunnstriden er nok de som er mest fornøyde etter at KIL/NTG og Lørenskog spilte uavgjort fredag ettermiddag.  

Dette var en kamp som begge lagene «måtte» vinne. Før kampen lå begge fem poeng bak Lillehammer på sikker plass.

På spillerne så det ikke ut som om kampen var spesielt viktig. Det var ingen av lagene som var på hugget fra start, og vi ble spart for innsats og dueller av typen man ofte kan se i høstkamper.

Etter en retur fra keeper Jan Martin Knashaug satte bortelaget inn 1-0 etter bare 8 minutter, og med ledelse begynte de allerede tidlig i første omgang å legge seg bakpå. KIL/NTG skapte ikke mye – og utligningsmålet etter knappe tjue minutter kom da også nesten ut av ingenting. Petter Linstad slo et frispark fra 35 meters hold mot bakre stolpe. Ingen var nær ballen før den føyk i nettet bak en forfjamset Lørenskogkeeper.

Målet hadde selvfølgelig betydning for kamputviklingen. Lørenskog var nå litt hissigere igjen, men sjanser var det ikke mange av i noen av banens ender. Bortelaget tok imidlertid vare på den de fikk ti minutter før pause. Et frispark ble headet i mål fra 14 meters hold.

Etter kampen innrømmet KIL-trenerne at de hadde brukt en del kjeft i garderoben halvveis:

- Det så ikke ut som gutta var med fra start, og det holder ikke i en slik kamp. Jeg følte det som om vi måtte vekke dem i pausen. Andre omgang var bedre enn første, men heller ikke der kommer vi opp mot det nivået vi bør være på, fortalte Morten Kristiansen til kil.no etter kampen.

Vi er tilbøyelige til å være enige med ham. Det ble litt bedre etter pause på tross av få målsjanser og lite trøkk. For nøytrale tilskuere, hvilket vi sterkt tviler på at det fantes på Gjemselund i dag, kan det ikke ha vært noen morsom kamp.

I det jevne oppgjøret var det ikke urimelig med uavgjort, og det endte det da også med til slutt. Etter Joachim Christensens frispark fra egen banehalvdel vant Simen Gimmestad en hodeduell på 16-meteren. Han stusset ballen videre til Kristian Jahr som kom alene med keeper og scoret fra spiss vinkel. I sluttminuttene hadde innbytter André Bjørkheim muligheten til å avgjøre kampen, men skuddet hans gikk dessverre over.

KIL/NTG – Lørenskog 2-2 (1-2)
Gjemselund stadion
50 tilskuere

Ingen gule kort for KIL/NTG

0-1 (8)
1-1 Petter Linstad (19)
1-2 (34)
2-2 Kristian Jahr (82)

KIL/NTG (4-3-3)

Jan Martin Knashsug
(Terje H. Jacobsen i 45 min.)
Kristian Arnesen
Simen Gimmestad
Chris Lundhaug (K)
Kjetil Simensen
Hans Martin Forfot
(Aleksander Eggum i 45 min.)
Petter Linstad
Kjetil Sørum
(Joachim Christensen i 18 min.)
Jon-Kristian Krybelsrud
(André Bjørkheim i 7 min.)
Kristian Jahr
Lars Christian Krogh


Kristian Jahr scoret det viktige utlikningsmålet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor