Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Godt nyttår!

Publisert  01.01.2012
KIL Toppfotball ønsker alle et riktig godt nyttår!  

Da er vi inne i et nytt år dere! Etter at julen er vel overstått, viser nå kalenderen 2012. Vi vil gjerne benytte anledningen til å ønske alle bidragsytere i og rundt klubben for positiv innsats og et stort engasjement i året som gikk. 

2011 har vært en inholdsrikt år, men nok en meget spennende høstsesong. Kongsvinger har virkelig vist hvor mye KIL Toppfotball faktisk betyr for dem. 

Etter en god ferie for spillere, trenere og øvrig administrasjon, ser vi alle fram til en ny sesong! I morgen sparkes sesongoppkjøringen i gang med trening i storhalle. Alle gleder seg!

Mens det har vært forholdsvis rolige dager på Gjemselund har administrasjon drevet med forberedelser foran neste sesong, men også mer langsiktig arbeid. Styret har arbeidet intenst med å få på plass en slagkraftig spillerstall og støtteapparat!

Når vi nå gå inn i det nye året, trengs det at alle i og rundt klubben opprettholder engasjementet! 

En ekstra takk skal alle de frivillige rundt KIL få. For en dugnadsånd vi har i denne klubben! Det er lagt ned utallige timer på både før og på kampdager. Stor takk!

Til slutt ønsker vi å ønske alle et riktig godt nyttår! KIL Toppfotball ser fram til 2012-sesongen, og vi regner med du gjør det samme!

Godt nyttår!

Hilsen KIL Toppfotball

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor