Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vanlig hverdag

Publisert  04.01.2012
Ferien er over for godt!  

Tom Nordlie instruerer
I går, mandag, sparket KIL i gang sin sesongoppkjøring med to økter. Én fotballøkt og en fysisk økt. Da var alle tjue spillere på plass, men de to resterende; Hassane Dosso og Henry Shindika var fraværende. De kommer nemlig ikke hjem før på onsdag kveld, og er dermed ikke klare for trening før torsdag.

På tirsdagens fotballøkt i storhallen så vi en opplagt gjeng spillere. Kvaliteten var brukbar, men man så tidlig at det var for stor forskjell mellom den beste og den dårligste.

I utgangspunktet skal KIL ha 10 økter i uka. Førstkommende torsdag testes samtlige i den beryktede Nordlie-testen.

- Vi legger opp et profesjonelt løp her. Vi fokusere mye på å trene, for det er gratis. Vi skal trene som et Tippeligalag. Opplegget her er det samme som jeg har hatt i både Vålerenga, Lillestrøm,Viking og forrige gang jeg var i Kongsvinger, forteller Tom Nordlie.

- Når jeg tok over ved slutten av forrige sesong sa jeg aldri at vi var dårlig trent, for det var vi ikke. Men vi var ikke godt nok trent, og for å få det sånn jeg vil ha det kjører vi dette opplegget, fortsetter Nordlie.


Andreas Moen er tilbake, og det kanskje bedre enn noen gang!
I en periode har KIL sittet i flere møter med NTG, Sentrum Vgs og Øvrebyen Vgs for å avklare situasjonen rundt å leie hele storhallen til én økt hver dag. Dette er nå i orden, men ikke før 30. Januar.

- Det er utrolig viktig at vi fikk det på plass. Det sier seg selv at det er mer naturlig å trene på like stor bane som det man spiller kamper på, og man får mye bedre romfølelse. Nå mens vi bare bruker en halv bane, kutter vi også ned på løpetreningene så det ikke blir overbelasting, sier Nordlie.

Tom så fornøyd ut etter de to første dagene med treninger. Og selv om han må innse at fem spillere fra fjorårets startellever forsvinner, velger han å fokusere ekstra på trening på de som er på plass.

- Vi har mistet mange nøkkelspillere, og vi er litt svekket fra i fjor. Men det som er viktigst nå er å trene de spillerne vi har tilgjengelig best mulig. De skal bli best mulig! Samtidig må vi fortsette å sondere markedet etter nye spillere, så jeg får håpe sponsorer, investorer og kanskje supportere henger seg på, avslutter Nordlie.

På dagens trening var det også en gammel kjenning å se. Selveste Roger Risholt var med på trening, men kun grunnet besøk i Kongsvinger.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor