Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

KILs nummer 6

Av Erik Gusterud. Publisert  05.01.2012
Vi har tatt oss en prat med Aleksander Melgalvis!  

 
Aleksander Melgalvis. Foto: Brumunddal
Aleksander Melgavis ble tidligere i vinter klar for KIL. 22-åringen kom fra Brumunddal, og spiller på midten. Han har hatt flere gode sesonger i andredivisjon, og etter hvert scoret mange mål. Nå er Aleksander glad for at han har tatt steget videre, og han håper utviklingen hans fortsetter. 

- Jeg har spilt på a-laget til Brumunddal i fire-fem år. Jeg har som regel spilt fast, og gjort det bra. Spilt midtbane, scoret en del mål, så får håpe det kan fortsette her, forteller Melgalvis. 

Man ser med en gang at Aleksander er en fotballspiller som liker å løpe mye. Men i tillegg har han to gode egenskaper til; luftstyrke og en målscorer. 

- Jeg er en indreløper som løper mye. Jeg er bra i lufta, og har vært ganske målfarlig i andredivisjon, fortsetter han. 

Det er selvfølgelig ikke bare, bare å ta steget opp fra treningene i Brumunddal til lange og harde økter på Kongsvinger. Selv om nysigneringen syns starten har vært litt hard, så gleder han seg til å komme i skikkelig form!

- Det har vært moro, men litt hardt i starten. Det skal bli godt å komme i skikkelig form etter hvert. Så det blir vel bare bedre og bedre, sier en sliten midtbanespiller etter en hard økt i Kongsvingerhallen. 

Aleksander Melgavis er kanskje et kjent navn for mange. Han har gjennom flere trenere og medier blitt sett på som en veldig lovende fotballspiller. Han har blant annet vært i Ham-Kams søkelys. De som kjenner gutten sier han vil overraske positivt, og at han ikke vil ha noen problemer med å ta nivået. Hovedpersonen selv mener det blir for vanskelig å spå. 

- Vanskelig å si. Jeg håper selvfølgelig å overraske. Jeg tror ikke så mange har sett meg her i område, så det får tiden vise. Jeg skal i hvert fall jobbe hardt for det, smiler Melgalvis. 

Brumunddølen flytter til Kongsvinger innen veldig kort tid, og slipper da slitet med pendlingen. 

- Jeg flytter til Kongsvinger ganske snart, så jeg slipper pendlingen, avslutter KILs nye nummer 6. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor