Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

God lunsj!

Av Erik Gusterud. Publisert  06.01.2012
Fantastisk felleslunsj på Gjemselund mellom øktene.  

Så å si alle sammen møter opp til felles lunsj. 
Hver ukedag har KIL felles lunsj på Gjemselund stadion mellom treningsøktene. Det blir servert variert varm mat; taco, kylling, pasta med mer. I tillegg serveres det alltid brød og salat.

I år er det vår altmuligmann Sigmund Dalsbergets kone, Mayli, som har ansvaret for at maten står ferdig servert. Hun legger ned mange timer, men trives stort med å servere gutta mat!

- Det er kjempe moro, jeg trives veldig godt. Gutta er trivelige og fornøyde. Og så vidt jeg veit er spillerne fornøyde, sier Mayli til kil.no etter at lunsjen er servert.

I dag ble det servert kylling og ris, og kjøkkensjefen måtte opp tidlig for å gjøre klar alt.

- Det tar litt tid. Det blir en del arbeidstimer med innkjøp, å lage mat og vaske litt. Men det er jo bare gøy da, sier hun videre med et stort smil.

Hun setter pris på tilbakemeldinger fra spillere og trenere, som virker veldig fornøyde med maten.

- Jeg syns det er koselig å gjøre det så godt som mulig, og det er alltid morsomt med fine tilbakemeldinger, avslutter hun.

Samtidig måtte vi ta oss en liten prat med assistenttrener og fysisk- og mentaltrener Arne Kristian Hansen. Han har vært lenge i gamet, og mener dagens ordning er gull verdt på mange måter.

- Lunsj er viktig, og mat er viktig generelt. Drikke er viktig. Og det er klart når vi trener ti ganger i uka, så er mat veldig viktig mellom øktene. Pluss at en felles lunsj skaper felleskap i gruppa, så hjelper det litt sosialt også. Vi har også litt kontroll over spisingen, sier Hansen.

- Vi spiser variert, sunt norsk vanlig kosthold. Det er veldig viktig å ha et sunt kosthold, også er det veldig viktig å drikke nok vann, forteller han videre.

KIL har inngått en avtale med Bama om å få frukt og drikke etter hver trening. Det mener Arne er ekstremt viktig!

- Fra og med neste uke skal vi har smoothie og frukt etter hver trening. Dette etter en avtale med Bama, som er veldig viktig, avslutter treneren.

Sosialt å spise sammen. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor