Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Premiere!

Publisert  06.01.2012
KIL spiller dobbeltkamp mot Lyn lørdag, og den ene kampen forsvarer definitivt overskriften  

Klokken 16.15 spiller nemlig det rykende ferske G16-laget til KIL Toppfotball i Kongsvingerhallen. Det blir den første kampen til laget og vi regner med at de får god motstand. Oppgjøret er vel ikke det viktigste for sesongen, men trenerne kommer til å få muligheten til å se spillere i aksjon i kamp. Det kommer sikkert godt med når troppen for sesongen skal plukkes ut med det første.

- Vi forventer ikke all verden etter å bare ha jobbet sammen i ei uke, så dette må i første rekke sees på som trening. Dog regner vi med å møte et svært godt lag og det blir bra for gutta å se hvilket nivå de gode lagene er på. Referanser er viktige – for å bli gode er det en forutsetning at man faktisk vet hva det faktisk vil si å være blant de gode, mener trener Knut Nordnes.

Nordnes gikk langt i å love spilletid til alle som har vært med og trent denne uka med unntak av spillerne som er født i 1998. Disse er på turnering i helga med G14-laget til KIL Fotball.

Om du kommer i hallen klokken 1615 har du faktisk allerede kommet for seint til å se dagens første kamp. Rett før – klokka 1430 spiller KIL/NTG sitt G19 lag også mot Lyn. Dette KIL-laget stiller med et litt annet utgangspunkt i og med at stammen er igjen fra det laget som rykket ned fra interkretsserien i høst.

- Jeg forventer å få se god fotball fra juniorene. Fra i fjor vet vi at Lyn er et lag vi bør spille jevnt mot. Med store deler av den samme spillergruppa som i fjor skal vi ikke ha blitt noe dårligere og da går vi for seier, fortalte Pål Håpnes oss.

Det er gratis adgang i Kongsvingerhallen for de som vil se!

Kl. 14.30 KIL/NTG – Lyn
Kl. 16.15 KIL G16 - Lyn

Henrik Arnesen er en av spillerne som høyst sannsynlig kommer til å spille morgendagens smått historiske kamp.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor