Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort i jevn kamp

Av Jo Raabe. Publisert  07.01.2012
KIL/NTG sitt G19 lag gjorde en grei jobb i vinterens første treningskamp.  

Simen Lirio ned mot dødlinja
Ole Christian Moltzau er en tøff spiss å møte, og allerede fra starten av var han med på å gjøre det hett om øra på Lyns keeper. Allerede etter seks minutter viste han seg fram. Nykommer og debutant Oskar Engerbakk slo et meget godt innlegg fra langt hold som Moltzau headet over. De to var de som markerte seg best i begynnelsen av kampen.

Fem minutter senere fikk sistnevnte uttelling. Kristoffer Sværk slo en lang ball opp mot Robin Rostille, som tok med seg ballen med en lekker detalj. Han dro seg ned til dødlinja og så opp. I øyekroken la han merke til Moltzau som ikke var vond å be da han fikk ballen. På direkten klinte han den ned til høyre for keeper. Det var slutten på et godt angrep som sendte KIL/NTG opp i en fortjent ledelse.

Nå slapp de for anledningen svartkledde KIL-gutta Lyn inn. Først var det jevnt ei stund før Oslogutta tok over mer og mer fram mot pause. Det hele resulterte både i utlikning og ledermål for bortelaget. En kontring og en svak klarering var det som skulle til å for å snu kampen. Rett før pause fikk de sjansen til å øke til 3-1, men nå var keeper Jonas Sevaldrud på alerten og reddet avslutningen fra kloss hold.

Magnus Larsen som er ny i troppen kom inn i andre omgang.
Generelt var kvaliteten på kampen lav i slutten av første og begynnelsen av andre omgang. Etter pause tok det lang tid før noen av lagene skapte noen store sjanser. Kanskje hadde dette å gjøre med at det ble foretatt mange bytter og man dermed fikk to nesten nykomponerte lag på banen.

Litt etter litt begynte imidlertid KIL å komme tilbake igjen. Det var tydelig at gutta ikke hadde spesielt lyst til å tape. Karl Kristian Sevaldsen kom seg ned til dødlinja et par ganger uten at det ble noen avslutning av det og Mathew Holdal ga keeper trøbbel med et skudd fra langt hold. Det lå et mål i lufta og det kom da også. Simen Lirio slo corner fra venstre og etter litt klabb og babb i feltet fikk Robin Rostille ballen. Han banket den i mål og utliknet med fem minutter igjen å spille. KIL/NTG kunne faktisk ha dratt hjem seieren også, men tidligere nevnte Sevaldsen klarte ikke å få ballen forbi keeper på overtid.

2-2 og uavgjort var et greit resultat. Lyn var alt i alt best i første omgang, mens KIL hadde omtrent samme overtak i andre. Vi synes gutta skal være greit fornøyde tatt i betraktning av at mange av dem knapt har spilt sammen før og at de ennå ikke har trent på full bane.

Raske Karl Kristian Sevaldsen var med på å tenne KIL-gnisten i andre omgang
KIL/NTG – Lyn 2-2 (1-2)
Kongsvingerhallen
50 tilskuere
Dommer: Roy Brakalsvålet

Gule kort for KIL/NTG: Ole Christian Moltzau

Mål:
1-0 Ole Christian Moltzau (11)
1-1 (19)
1-2 (32)
2-2 Robin Rostille (85)

KIL (4-3-3)
Jonas Sevaldrud
Oskar Engerbakk
(Magnus Larsen fra 46.)
Matthew Holdal
Jørgen Sæther
Kristoffer Sværk
Edvin Jukic
(Simen Lirio fra 68.)
Per Kristian Wenstad
(Didrik Erichsen fra 46.)
Mathias Nystuen
(Rezcar Salei fra 46.)
Robin Rostille
Ole Christian Moltzau
Ole Martin Akselsen
(Karl Kristian Sevaldsen fra 46.)

 
Robin Rostille banket inn utlikningen rett før slutt


Og da ble det jubel!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor