Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tøft

Publisert  07.01.2012
KILs nystartede G16 lag startet godt, men det røynet på utover i andre omgang.  

Charles Bratli var rask og frisk på kanten i begynnelsen av kampen
Både trenerne og en del av tilskuerne hadde nok fryktet en aldri så liten overkjøring for det helt nykomponerte laget. De møtte et Lyn som med unntak av en spiller besto av sisteårs guttespillere. I begynnelsen av kampen ble imidlertid både vi og mange rundt oss på tribunen i Kongsvingerhallen smått imponerte over hva KIL fikk til. De tre angrepsspillerne Charles Bratli, Garib Gerkondani og Henrik Arnesen utnyttet farten sin til å jobbe seg framover på banen, men til å begynne med klarte dessverre ingen av dem å skape noen sjanser å snakke om.

Lyn spilte seg etterhvert fram til flere muligheter, men også bakover på banen var innsatsen god. Kaptein Tobias Solem Karlsen gikk foran og forsøkte å styre det nykomponerte forsvaret sitt så godt han kunne selv om presset mot fireren ble stadig sterkere. Den viktigste spilleren bakover var nok allikevel høyreback Simen Heien. Han var kontant i taklingene og på rett plass til rett tid. Han gikk uredd i blokk og reddet oss fra et par scoringer de første tjue minuttene.

Etter mye godt spill bakover var det til slutt en liten miss som ga Lyn sjansen de trengte for å ta ledelsen. Når han fikk en spiss alene mot seg klarte ikke keeper Magnus Sæther å hindre scoring. Vi kan ikke si det var ufortjent – KILs første ordentlige sjanse lot fortsatt vente på seg.
Det ble mange tøffe dueller. Her er det en Lynforsvarer som i grevens tid får headet ballen unna.
Den kom imidlertid ikke lenge etter. Etter en corner landet returen ute hos Charles Bratli som fyrte løs, men dessverre traff han ikke mål. Det gjorde dessverre Lyn på den påfølgende kontringa, og dermed doblet de ledelsen.

Over i andre omgang hang KIL rett og slett ikke med lenger. Lyn var mye bedre og scoret det ene målet etter det andre. Til sammen ble det seks i andre omgang og åtte til sammen. Et lyspunkt fikk vi imidlertid med et trøstemål – det første til KIL G16 gjennom tidene. Banens yngstemann, Garib Gerkondani fikk et framspill og løp fra forsvaret til Lyn. Alene med keeper gjorde han ingen feil og reduserte ledelsen. Det er alltid moro med mål selv om dette vel ikke var spesielt viktig.

Tap til tross – vi tror dette var en nyttig erfaring for unggutta. Nå fikk de en referanse for hvor høyt nivå et godt gutter 16 lag ligger på. Med litt mer trening sammen vil spillet sitte bedre, selv om vi vel tviler på at vi kan klare å slå Lyn med det første. Uansett har vi trua på laget og G16-prosjektet. Alle i klubben er innstilt på å gi det tid, og tid er noe gutta som er mellom 13 og 15 år definitivt har. Vi gleder oss til å følge dem videre!

KIL – Lyn 1-8 (0-2)
Kongsvingerhallen (2 x 40 min)
100 tilskuere
Dommer: Tony Christensen

Gule kort for KIL: Ingen

Mål:
0-1 (25)
0-2 (29)
0-3 (45)
0-4 (50)
0-5 (53)
0-6 (55)
1-6 Garib Gerkondani (65)
1-7 (70)
1-8 (80)

KIL (4-3-3)
Magnus Sæther
Simen Heien
(Phillip Münster fra 41.)
Tobias Solem Karlsen
Martin Taugbøl
(Daniel Mathisen fra 41.)
Ole Gunnar Murtnes
Erik Joel Eriksson
(Simen Nylend fra 41.)
Julian Münster
Sindre Ruud
Charles Bratli
(Erik Marius Nygård fra 41.)
Garib Gerkondani
Henrik Arnesen
(Tommy Heimdal fra 41.) 
Garib Gerkondani løp fra Lyn-forsvaret og scoret tidenes første mål for KIL Toppfotballs G16 lag.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor