Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Prøver lykken

Av Erik Gusterud. Publisert  09.01.2012
Spennende kantspiller på prøve.  

Kim Brandtzæg var også med på Puls mandag morgen. 
Søndag kveld ankom 23 år gamle Kim Andre Brandtzæg Kongsvinger. Han skal i en ukes tid vise seg fram for Tom Nordlie og KIL. Trønderen har allerede en spennende CV, som blant annet inneholder et opphold hos den spanske toppklubben Levante.

Kim fikk kontrakt med Levante etter et vellykket prøvespill seint i 2010, da som KIL/Hemne-spiller i 3. Divisjon. Fra før har den ballglade kanten spilt for Flatåsen, Rosenborg og Kolstad.

Sommeren 2011 returnerte han tilbake til Norge og Tiller, som i fjor rykket ned fra 2. divisjon – og som dermed møter KIL 2 i år.

- Jeg ble kontaktet av Kongsvinger, og det hørtes spennende å teste ut mine ferdigheter, forteller trønderen til kil.no etter ukas første fotballøkt.

Kim er en hurtig, teknisk driblekant!
Kim er kantspiller, og er ikke ukjent beskrevet som ballglad, rask og teknisk. Han er en type som kan skape noe, og unggutten veit også hvor målet står.

- Jeg er en spillende spiller, med bra fart. Jeg liker og utfordre og skape ting. Også må jeg jo love noen mål! Forteller den blide og hyggelige kanten videre.

Kim har ambisjoner, og ønsker helt klart å spille på et høyest nivå som mulig. Han mener Kongvinger ser ut som en god klubb, siden KIL også har ambisjoner om å henge med i toppen.

- Jeg skal være her til fredag, så får vi se hva som skjer. Det ser veldig bra ut her, med trivelige folk, bra trøkk og bra treningsforhold. Også er det jo spesielt attraktivt siden Tom Nordlie er her. Du veit at det blir et godt opplegg når han er på plass, avslutter trønderen.

I følge diverse kilder imponerte Brandtzæg på prøvespill hos Adeccoliga-klubbene Sandefjord og Ranheim seint i fjor. Så det blir helt klart spennende å følge med utover ukas treninger. Kil.no skal prøve å være på plass på flere treninger utover uka!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor