Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kjører på

Publisert  09.01.2012
KIL-gutta fortsetter å trene godt!  

Tobias Holmen Johansen og resten av gutta måtte gjennom flere styrkeøvelser. 
KIL har i utgangspunktet ti fellesstreninger i uka. I ukene før de får tilgang på stor bane i Kongsvingerhallen, velger de å kutte ut én fysisk økt på fredager. 

Etter en hard start forrige uke, var samtlige spillerte, bortsett fra Marius Pierau, klare for en ny og god treningsuke med fysisk økt på Puls mandag morgen. 

Først instruerte Arne Kristian Hansen stabiliserende styrketrening en en av salene, før alle gutte på tur og orden trente diverse muskelgrupper ute i treningssalen. Deretter var det bare å sette seg på sykkelen i sykkelsalen. 

Arne Hansen passet på så alle gjorde det de skulle. 
Etter en grei og forholdsvis rolig morgensøkt, ble det som vanlig servert lunsj på Gjemselund, før spillerne måtte knyte på seg fotballskoa for en to timers lang økt. For anledningen hadde Tom Nordlie og mannskapet tilgang på full bane.

- Det er en stor fordel at vi får bruke hele bana såpass tidlig. Det er viktig å få kjenne på hvordan det er å bruke en hel bane, for belastningen er helt annerledes i forhold til når vi trener på en halv,  mener Tom Nordlie. 
Fra og med 30.1 skal KIL trene på full bane. 

På slutten av økta ble hele banen utnyttet til spill på hel bane. Trenerteamet byttet ut og prøvde flere i forskjellige roller.

På slutten av økta fikk alle utdelt én banan og en smothie levert etter av Bama. Det er en type smoothie som er 100 % naturlig, og er et flott tilskudd etter en lang treningsøkt.

- Det er viktig at vi har fått på plass det. Det er viktig å få i seg mye drikke og riktig næring etter en lang og hard økt, sier Arne Hanssen. 

Har du lyst til å se en trening, er det bare å stikke innom. Treningstidene finner du her


Heia, heia!


Arne Hanssen og Tom Nordlie er fornøyde med avtalen med Bama!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor