Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Rask respons

Av Erik Gusterud. Publisert  12.01.2012
Bygde-Elektrikeren bidrar godt til ”Folkets spiller”  

Tre blide og fornøyde karer!
Som personlig sponsor for Kai Olav Ryen i to sesonger, ønsket Jonas Rønning med firmaet Bygde-Elektrikeren å bidra i årets aksjon av ”Folkets spill”. Allerede morgenen etter offentliggjøringen av prosjektet, meldte Rønning sin interesse, og en avtale er nå i boks.

-Bygde-Elektrikeren skal bidra så at Kai Olav kan fortsette i KIL. Vi har gjort en avtale om et fast månedlig beløp, pluss 500 kr per ansatt, i tillegg til et bonussystem, forteller markedssjef i KIL, Lars Erik Bratli.

Teamleder i Bygde-Elektrikeren, Jonas Rønning, ønsker å se Kai Olav på banen igjen!

- Jeg er Eidskoging og har kjent Kai Olav lenge. I tillegg har jeg vært personlig sponsor i to år. Jeg så i dag at det trengtes hjelp, og vi ønsker selvfølgelig å bidra til at Kai Olav kan få spille fotball igjen, forteller Rønning.

I tillegg skal det prøves ut en bonussordning ut året, som innebærer at nye kunder av Bygde-Elektrikeren kan henvise til denne saken her, som igjen bidrar til en bonus til ”Folkets spiller”-potten.

- Dette kan jo bli et godt bidrag, og jeg må spesielt oppfordre Eidskoginger da! Ler Rønning.

Samtidig som de sponser Kai Olav, ønsker de også å gi en oppfordring til små og store bedrifter.

- Jeg også ønsker å oppfordre både små og store bedrifter til å bruke KIL som markedsføring. Det er en klubb som ser deg med respekt, og du blir håndtert veldig fint, og dette er jo en grunn til at vi nettopp gjør dette, avslutter første store bidragsyter til årets aksjon.

Lars Erik Bratli synes engasjementet fra den Skotterud-baserte bedriften er meget bra, og ønsker enda større engasjement fra bedrifter i Kongsvinger og Omegn.

- Vi sysnes det er kjempepositivt, så jeg håper at flere kjenner sin besøkelsestid. Jo tidligere dette går i orden, desto fortere kan vi gå videre ned på Tom Nordlies ønskeliste, sier Bratli.

- Dette her bidrag som hjelper oss betraktelig, men det er avgjørende at flere også henger seg på, avslutter han.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor