Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Spennende uke

Av Erik Gusterud. Publisert  15.01.2012
Mange vil vise seg frem!  

Forrige uke var Kim Brandtzæg her. Nå kommer flere for å vise seg frem. 
Forrige uke var den raske og målfarlige kanten Kim Andre Brandtzæg fra Tiller her på prøve. Fra mandag til fredag den kommende uka, kommer hele tre prøvespillere til Kongsvinger. 

Spillerne det er snakk om er:

Nolan Chandler - Amerikansk klubb

Kommer til Kongsvinger rett fra San Francisco, og skal trene hele uka som kommer. Han er 22 år, og høyre kantspiller. Han kan også bekle en backrolle. KIL har ikke sett han før, og det er en av grunnene til at han kommer på prøvespill. Han skal være både rask og målfarlig. 

Petter Tiller Larsen - Alta

Trondheimsgutten Petter Larsen har spilt i Alta fra 2010-sesongen. Før det spilte han for Byåsen. Han er indreløper, og har prestert bra i Adeccoligaen de to siste sesongene. Indreløperen fyller 26 i år. 

Mats Ingebrigtsen - Rosenborg 

Kåre Ingebrigtsens sønn, som har både spilt i Bodø/Glimt og Rosenborg. Sist var han i toppgruppa til Rosenborg-juniorene, men er nå klubbløs. Er midtbanespiller født i 1992. 

I tillegg kommer det kanskje også en unggutt fra Vålerenga. Ahmed El-Amrani er en kantspiller, som i høst prøvespilte her i to-tre dager. Han er 1992-modell, norskfødt med Tunisiske foreldre. Kantspilleren er ikke ukjent med å score mål. 

Det ligger altså an til en meget spennende uke. Alle treningene kan følges, og treningstidene finner du her

- Disse kommer på prøve for at vi ønsker en kantspiller og en indreløper, og for at en del av våre unge spillere er borte på et annet arrangement i forbindelse med utdanning. Derfor passet det meget bra med såpass mange prøvespillere, fortelle sportslig ansvarlig i styret, Asger Jensby. 

- Dette er spillere vi må se mer av. Vi skal være helt sikre i vår sag med signeringer, så det ikke ligger noe spekulativt der. Derfor er de her på prøve, så vi får vurdere dem med egne øyer, forteller han videre. 

- Forhåpentligvis kan vi gå videre med én eller to, som vi har hatt her på prøve. Vi er usikker når vi tar en vurdering angående signeringene, men det er primært en indreløper og en kant vi skal få på plass, avslutter Jensby. 

kil.no følger opp saken videre fra morgendagens trening!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor