Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Amerikaner på prøve

Av Erik Gusterud. Publisert  17.01.2012
Kant fra Los Angeles viser seg frem.  

Nolan Chandler
Amerikanske Nolan Chandler ankom Kongsvinger på søndag, og har gjennomført økter med KIL fra mandag. Han kom direkte med fly fra San Fransisco, men er født og oppvokst i en by utenfor Los Angeles.

- Jeg er fra en by utenfor Los Angeles, og er 23 år. Jeg er en offensiv spiller, som har gjennom tiden scoret en del mål. Jeg liker best å spille høyrekant, eller høyreback. Jeg er en rask og driblesterk spiller, forteller Nolan til kil.no etter tirsdagens fotballøkt.

Nolan er vant med å spille College-fotball i San Diego, og mener det holder et høyt nivå.

- Jeg har spilt College-fotball for University of San Diego. Det er vanskelig å sammenligne nivået med noe, men jeg føler det er et bra nivå, forteller amerikaneren videre.

Han har i tillegg vært i Norge før og prøvespilt for både Mjøndalen og Ham-Kam. Han er ikke blitt tilbudt noe kontrakt fra de klubbene, og fikk muligheten til å vise seg i KIL nå.

- Jeg har vært i Norge før. I fjor sommer prøvespilte jeg for Mjøndalen og Ham-Kam. Den siste klubben jeg prøvespilte for, sa jeg skulle høre fra dem og komme tilbake nå i januar for mer trening, men jeg har ikke hørt noe ennå. Jeg fikk så muligheten til å trene her, og den sjansen måtte jeg ta, forteller Nolan.

Fotballen som spilles i Norge er forskjellig fra den som spilles i USA, det mener i hvert fall amerikaneren selv.

- I Norge er det bedre, mindre fysikk og renere spill. I USA går det mye mer på duellstyrke og fysikk. Det er mer ballkontakt og teknisk i Norge, avslutter Nolan Chandler, som selvfølgelig håper på å bli en del av KIL-stallen.

- Selvfølgelig vil jeg spille her! I løpet av denne uka vil jeg vise hva jeg er god for og gjøre mitt beste. Så får det som skje bare skje.

Nolan Chandler skal være med helt til fredag. Samtidig er det to andre som også viser seg frem for Tom Nordlie og kompani.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor