Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En stafett på gang!

Av Jo Raabe. Publisert  19.01.2012
Bedrifter i Kongsvinger utfordres til å være med på å støtte opp om Folkets spiller  

Kan vi forlenge denne figuren i løpet av uka?
Kronerullingen for å sikre penger til at Kai Olav Ryen kan fortsette i KIL er i full gang, og det har vært god respons fra det lokale næringslivet. Først slo Bygdeelektrikeren et slag for lokalpatriotismen med stor L. Eidskogfirma som de er ville de selvfølgelig at bygdas beste fotballspiller skulle få sjansen til et comeback. De sparket derfor i gang det hele.

Kai Olav er om kjent en allsidig kar, og har også en jobb so eiendomsmegler ved siden av fotballen. Det er helt tydelig at arbeidsgiveren hans, KOBBL, vil at han skal fortsette som dobbeltarbeidende - de bidro nemlig med kr. 100 000,- til lønnspotten før de utfordret DNB til å også å gi. Det har banken nå gjort og de har sendt utfordringen videre til en annen bank - Odal Sparebank. Selv om KIL nå er uten odølinger i A-stallen etter at Martin Linnes dro til Molde håper vi at de tar utfordringen fra sine bankkollegaer og deretter sender stafettpinnen videre. 

Hvor mye penger kan det bli av dette? Hvem vet. Vi sier som en viss skiskytterkommentator:

Stafett er stafett!


En mann i rødt!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor