Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Jeg er fornøyd!

Av Erik Gusterud. Publisert  20.01.2012
Tom Nordlie er hittil fornøyd med årets treninger!  

KIL har nå trent felles i 15 dager, altså tre uker inkludert helg. Det har vært lite skader og sjukdom, og i tillegg har det vært noen folk på prøvespill her. Sjefen selv er meget fornøyd med årets første treninger. 

- Jeg synes det har vært bra trøkk, veldig fornøyd med det. Arne Hanssen balanserer det fysiske veldig bra, for det er veldig tøft her med liten bane og høy intensitet. Jeg er spent hvordan det vil se ut på full bane neste uke, men vi har fått gjort maks ut av situasjonen, så jeg er fornøyd, forteller Tom Nordlie.

Nordlie mener at stallen ennå ikke er helt komplett, og ønsker seg en ving og en indreløper så fort som mulig. 

- Vi trenger et par spillere; én indreløper og én ving. Vi vil vurdere en uke eller to til før vi bestemmer oss. Kim Brandtzæg var bra og frisk i forrige uke, og Petter Tiller Larsen har gjort et bra inntrykk denne uka, men det har for så vidt alle gjort, men disse to spesielt i forhold til rollen, forteller Nordlie videre.

Per nå kommer det ikke noen flere prøvespillere. Det er nok av spillere der ute, og mange ønsker å trene med KIL, men det siles vekk en del spillere med bakgrunn i referanser og lignende. 

- Det er nok av spillere der ute, vi har øya oppe, men de må være riktige i forhold til rollene vi er ute etter, poengterer treneren videre.

KIL-gutta har vært gjennom beinharde treninger, og i tillegg blitt testet i Nordlie-testen. Tom selv er meget fornøyd med framgangen, og mener laget er i mye bedre form nå enn da de var i sesong i fjor høst. 

- Det var kjempeframgang på testen i forhold til når vi avslutta serien og var i seriespillet. Vi vant 7 og fikk 2 uavgjort, men vi var for dårlig trent i forhold til det nivået jeg vil vi skal ligge på. Men vi har fortsatt mye å gå på, men vi er i mye bedre form rent fysisk nå, mener Nordlie. 

Neste uke er det klart for årets første treningskamp. Den spilles mot Hønefoss fredag 27. februar kl. 13:00 i LSK-hallen. Tom Nordlie er klar på hva han forventer. 

- Det vi har trent på. Ålreit organisering på backrekka, gjenvinning og aggressivt press på ballfører, selve samhandlingen offensivt har vi ikke fått trent på så mye bakfra, men på siste tredjedelen, der skal vi være gode. Dette ønsker jeg å se igjen, og det er viktigere en resultatet, selv om jeg ønsker å vinne hele tiden, avsluttet hovedtrener Tom Nordlie etter fredagens økt.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor