Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sander vant møkkakamp

Publisert  07.10.2006
KIL 2 gikk på sitt første tap på 12 kamper i lørdagens lokaloppgjør  
De gode innleggene til Patrick Holtet før pause kunne godt ha fått en bedre skjebne.

Matta på Gjemselunds bane 2 var ikke akkurat som noen golfgreen etter de siste dagenes regnvær. Det var store dammer flere steder på banen, og det var definitivt vanskelig å få til noe finspill. Det var det da heller ikke noen av lagene som prøvde på, og kampen ble da også avgjort etter et drittmål.

Vinnermålet til Sander kom allerede etter fem minutters spill. Chris Lundhaug spilte ballen tilbake til Ulrik Thomsen, som uten problemer rakk ballen. Imidlertid var Sanders Trond Simen Nesset på alerten, og når Ulrik skaut ut traff han kneet til Sanderspilleren. Ballen spratt inn i det åpne målet og jubelen var stor blandt de grønnhvite.

Resten av førsteomgang var relativt svak. KIL 2 sleit med å komme seg til sjanser, den største kom definitivt når Patrick Holtet slo et perfekt innlegg til Stian Habberstad. Odølingen klarte dessverre ikke å score på sine sambygdinger – headinga gikk rett utenfor.

Ellers hadde også unge Holtet noen gode cornere, som fort kunne fått en bedre skjebne en det som ble fasit.

Etter pause var KIL totalt dominerende. Rune Sønsterudbråten gjorde noen rokeringer som var vellykket i så måte at spillet ble bedre. Småspill på midten var det ikke på tale å prøve på, og dermed ble André Bjørkheim erstattet med Lars Christian Krogh. Landslagsspilleren fra Luxembourg gikk inn på spissplass slik at KIL spilte i det relativt umoderne 4-2-4 systemet. Sammen med Jon-Kristian Krybelsrud, som også kom inn etter pause, var han med på å skape mange gode angrep.

Ikke lett å få til noe finspill for Kjetil Sørum på dette føret.

KIL 2 fikk sin største sjanse når Patrick Holtet ble spilt alene igjennom av Lars Christian Krogh. Alene med keeper Hans Erik Branes ventet han litt for lenge med å avslutte, og dermed endte ballen i keeperens klyper.

Selv om også midtstopper Joachim Christensen ble sendt opp på topp de siste ti minuttene, slik at KIL spilte med fem angripere, ble det ikke noen utlikning. Dermed reddet Sander plassen i 3. divisjon etter 3 noe ufortjente poeng.En frisk JOn-Kristian Krybelsrud var med på mye i andre omgang.

KIL 2 – Sander 0-1 (0-1)
Gjemselund bane 2
100 tilskuere

Ingen gule kort for KIL 2

0-1 Trond Simen Nesset (5)

KIL (4-3-3)

Ulrik Thomsen
Kristian Arnesen
Joachim Christensen
Chris Lundhaug
Aleksander Eggum
Hans Martin Forfot
Kjetil Sørum
André Bjørkheim
(Lars Christian Krogh i 28 min.)
Vangjel Mile
(Jon-Kristian Krybelsrud i 35 min.)
Stian Habberstad
Patrick Holtet (K)Selv om Joachim Christensen ble flyttet opp som spiss på slutten kom aldri utlikningen.


KIL presset hardt da de spilte mot ishallen i andre omgang.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor