Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sikker seier

Av Jo Raabe. Publisert  26.01.2012
KILs G16 gutter hadde ingen problemer med å slå Grue i kvalifiseringskamp til NM.  

Daniel Hagen Mathisen måtte se dette skuddet gå utenfor
underlaget nesten fikk oss til å lengte tilbake til ispiggene vi brukte på tidlig nittitall var det tydelig for alle og enhver at KIL var best. Allerede før det hadde gått fem minutter hadde Charles Bratli et skudd i stolpen og rett etter kom Henrik Arnesen seg gjennom Grueforsvaret uten å få avsluttet ordentlig. Hjemmelaget kom over midtbanen sporadisk, men det ble aldri farlig. De hadde såvidt vi fikk med oss ikke en eneste avslutning på mål, så KIL-keeper Magnus Sæther hadde en særs rolig aften.

Dog varte det og rakk med målene, og med uavgjort vet vi jo at mye kan skje i fotball. I pausen hadde tydeligvis trenerne gått lei av måltørka og beordret mer kontant spill i andre omgang. Det hjalp umiddelbart, og KIL avgjorde kampen på drøye ti minutter.

Kaptein Erik Marius Nygård sto positivt fram
I sentrum var alltid målfarlige Garib Gerkondani. Da KIL fikk to korrekt idømte straffespark raskt etter hverandre, steppet lagets yngste fram uten nerver. Den første satte han sikkert i mål, mens han på den andre måtte ha to forsøk – han scoret på returen. Når det da i tillegg ikke gikk lenger enn fem minutter til før han fullførte hattricket sitt etter å ha vært iskald alene med keeper må han få lov til å være meget godt fornøyd med egen innsats.

Senere pyntet Henrik Arnesen og kaptein Erik Marius Nygaard på resultatet slik at det til slutt endte 5-0. På tross av det gode resultatet skal ikke gutta ta helt av. Grue var langt fra noe storlag.

Tremålsscorer Gerkondani har allerede fått ros, men det var selvfølgelig også andre som spilte godt. Vi vil trekke fram Erik Marius Nygaard på sentral midtbane. Han sto fram som en sjef som viste både med- og motspillere at han vil bestemme. Det liker vi!

Forøvrig tapte klisjeavdelingen i kil.no drakampen i redaksjonen om overskriften til denne saken. Deres forslag «Seier som varmet i kulda» ble heldigvis vraket.

Henrik Arnesen kunne juble for scoring
Grue – KIL 0-5 (0-0)
Grue stadion
20 tilskuere
Dommer: Erik Helgesen

Mål:

0-1 Garib Gerkondani (str. 43)
0-2 Gerkondani (48)
0-3 Gerkondani (53)
0-4 Henrik Arnesen (57)
0-5 Erik Marius Nygaard (76)

KIL (4-3-3)
Magnus Sæther
(Christian Tråstadkjølen fra 68.)
Simen Heien
Tobias Solem Karlsen
Martin Haugen Taugbøl
Tommy Heimdal
(Ole Gunnar Murtnes fra 59.)
Sindre Ruud
(Simen Nylend fra 59.)
Erik Marius Nygaard (K)
Joel Eriksson
Charles Bratli
(Daniel Hagen Mathisen fra 51.)
Garib Gerkondani
Henrik Arnesen

Garib Gerkondani bommet da han fikk sjansen fra straffemerket for andre gang


Men han var frampå og satte inn returen!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor