Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kamp torsdag

Publisert  25.01.2006
KIL prøver ut ny keeper mot Eidsvold Turn, og det er også flere andre som spiller sin første kamp for året.  
Som dansker flest er Ulrik Thomsen blid og glad. Han var positivt overrasket over at det gikk an å jogge på Kongsvinger, det er nemlig umulig i hans hjemby København grunnet mye trafikk. Noe som skremte ham, var at fikk nyss om at Vegard Skogheim planlegger et realt langrennsløp for gutta i slutten av februar. Man skulle kanskje ha ventet med å fortelle ham det til etter at han har signert?

I dag kjørte Svein Ystenes keepertrening med Thomsen og Fredrik Eriksen på begynnelsen av økta. Mesteparten av treningstida gikk med på å drille formasjoner og roller i spillet. Spillerutvikler Trond Amundsen ledet økta, og etterpå var han klar på hva ham ønsket å se på Eidsvold:

- Vi har øvd mye på utgangsposisjoner når vi spiller mot etablert forsvar. Vi har også jobbet med å frispille stoppere og backer for å få i gang det offensive spillet vårt, forteller han.

I tillegg forteller Amundsen at det er et poeng å få flest mulig av spillerne i kamp. Mange var ikke med mot Ull/Kisa, og en del av de som sto over den kampen, får sjansen nå. Fortsatt er noen ute med skader, men det gleder oss at såpass mange nå står uten rødt kryss på kil.no sin skadeoppdatering.

Bjørn Inge Rødfoss får ikke sjansen til å vise seg fram mot gamleklubben, av alle ting sliter han med gnagsår! Det er nok ikke så ille, for det ventes at han her klar til kamp mot Stabæk på lørdag.

KIL stiller dermed med følgende lag på torsdag:

Ulrik Thomsen
Kjetil Kamark
Kai Olav Ryen
Per Verner Rønning
Kjetil Byfuglien
Mads Kristian Skjærvold
Peter Lindau
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
Tore Andreas Gundersen
Patrick Holtet

Benken:

Jan Martin Knashaug
Eskil Koffeld
Kjetil Gerhardsen
Håkon Wibe-Lund
Petter Linstad
Ragnar Koffeld

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor