Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Svak åpning

Publisert  27.01.2012
Tap i årets første treningskamp mot Hønefoss.  

Etter en jevn åpning i LSK-hallen var det Hønefoss som kom til kampens første ordentlige sjanse. JoakimMagnussen fikk avslutter ved første stolpe etter en kort cornervariant, men Tobias Holmen Johansen reddet godt.

Etter elleve minutter kom KIL med på statistikken, da Olav Tuelo Johannessen fikk avsluttet fra bakre stolpe. Avslutningen ble blokkert, og Hønefoss fikk klarert.

Etter en jevn start, var det midtveis i omgangen bare ett lag å se på banen. Hønefoss kjørte over oss, og skapte mange sjanser. KIL hang ikke sammen i noen ledd, og vi gjorde det vanskelig for hverandre.

Etter 25 minutter rotet Henry Shindika det til, og Hønefoss fikk en god sjanse med Kevin Beugre i spissen.

Like etter headet Kenneth di Vita Jensen ballen like utenfor mål.

KIL fikk ikke til mye, og vil ble alt for lave. Hønefoss fikk gjøre det de ville, og vi skapte ikke så mye som én sjanse.

Etter en drøy halvtime tok Hønefoss ledelsen 1-0, etter at markeringen sviktet på en corner. Ballen ble headet fra bakerste inn i feltet, Kristian Örn Sigurdsson fikk stå helt aleine og tuppet ballen i mål fra kloss hold. Det hadde ligget i luften lenge.

KIL bedret seg det siste kvarteret før pause, men når det kollektivt ikke henger sammen, blir det vanskelig å spille fotball.

I andreomgang bedret det seg betraktelig. KIL foretok flere bytter, og vi fikk vist at vi kunne spille fotball. Dessverre doblet Hønefoss sin ledelse ti minutter inn i omgangen, og da fikk vi en uhyre vanskelig jobb videre. Morten Hæstad med en svak pasning inn mot midten, Hønefoss snappet om ballen, og Beugre ble spilt gjennom. Enkelt 2-0.

Ut av intet reduserte Magnus Solum til 1-2 etter 69 minutter. Han stod på rett plass til rett tid i feltet, og gjorde en god jobb og sørget for redusering.

En spiller som imponerte kraftig på kanten, var prøvespiller Léster Blanco Pineda fra El Salvador. Han viste gode takter som kant, selv om han egentlig er spiss. Etter 76 minutter fikk gutten blod på tann, og fyrte av fra 30 meter. Dessverre litt utenfor.

Det ble ingen flere gode sjanser i ordinær tid. På overtid fikk Hønefoss kampens siste sjanse, men Tobias Holmen Johansen reddet godt.

Det ble tap i årets første treningskamp, og vi bør ikke være fornøyde. Store deler av 1. omgang var katastrofalt dårlig, men vi bedret oss dog i 2. omgang.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor