Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vil ha spillere på plass

Publisert  28.01.2012
Tom Nordlie ønsker å få på plass to spillere raskt.  

Mark Léster Blanco Pineda kunne enkelt satt inn utligningen, men bommet 
I etterkant av årets første treningskamp, uttaler Tom Nordlie at han ønsker snarlig løsning rund inkommende spillere. Det er snakk om en ving og en indreløper, og det vil eventuelt bli i tillegg til Salvadoraneren Mark Léster Blanco Pineda. 

- Vi må få på plass en ving og en indreløper så fort som mulig. Vi må trene med full tropp i to måneder, og da bør det skje en snarlig løsning. Per nå er det ikke planlagt flere prøvespill, men spillere jeg kjenner til trenger vi ikke å ha her på prøve uansett. Det er en del spillere ledige på markedet, men det er ikke så mange indreløper og vinger, forteller Tom Nordlie. 

Tom Nordlie var fornøyd med prøvespillerene som fikk sjansen mot Hønefoss i går. 

- Jeg er fornøyd med det Petter Tiller Larsen viser i denne kampen. Han er en allsidig midtbanespiller, som også scorer en del mål. Han virker bra, forteller Nordlie videre. 

Også Léster Blanco Pineda fikk skryt av sjefen, selv om han spilte i en noe uvann posisjon. 

- Han kunne jo scoret, men han gjorde det vanskelig for seg selv og bommet på mål. Nå testet vi han på venstrekanten, men han er egentlig spiss. Han har noe ved seg, og han klarte det greit i dag, skryter Nordlie. 

Tom Nordlie ønsker ikke å gi seg med praten før han hadde fått skrytt av Kongsvinger-gutten Enver Sjøli, som fikk drøyt tjue minutter i kampen mot Hønefoss. 

- Enver gjorde et bra innhopp. Han er ung, men det går framover. Tar han nok steg kan det jo hende han kan spille seg inn i en ellever, men jeg håper vi jo skal bli så gode at det vil bli vanskelig for han. Han har gode holdninger og ålreite ferdigheter, så er det opp til han hvor mange ster han tar videre, forteller Nordlie. 

- Han kan jo ta mange steg, så alt er mulig i forhold til å starte for KIL i Adeccoligaen 2012, avsluttet Tom Nordlie. 

Vi kan nok forvente oss aktivitet på overgangsmarkedet de nærmeste dagene. Trenerteamet, sportslig utvalg og styret skal bli enige om hvilke spillere de går for. Det blir også spennende å se hva som skjer rundt 23-åringen fra El Salvador. Følg med på kil.no for siste nytt om KIL!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor