Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sank betraktelig

Av Erik Gusterud. Publisert  03.02.2012
KIL spilte godt i første omgang, men presterte rævva etter pause.  

Tuelos skudd i tverrliggeren
KIL åpnet kampen klart best, og kom tidlig til store målsjanser. Allerede etter fem minutter fikk KIL kjempeapplaus for publikum, selv om målet uteble. Samir Fazlagic prøvde seg på et lurt skudd på frisparket fra høyrekanten. Avslutningen fikk via keeper og i stolpen! Flere KIL-spillere var på returen, men skuddforsøkene ble blokkerte.

Etter tolv minutter burde Olav Tuelo Johannessen sendt KIL i ledelsen, men den gang ei. En stresset Ham-Kam-keeper bommet på et utspark, og Tuelo fikk ballen helt alene inne i feltet. Kanten fikk sendt i vei et godt skudd, men som dessverre smalt i tverrliggeren.

KIL presset godt, og Ham-Kam ble stresset. Offensivt løp trioen Tuelo, Solum og Myklebust i ett kjør, og gjorde jobben for de bakover mer håndterlig. Henry Joseph Shindika og Hassane Dosso ble prøvd i litt uvanne roller, men de klarte seg utmerket, spesielt i første omgang! Midtbanetrioen som også inkluderte Christian Aas, var meget god, og hadde god kontroll både offensivt og defensivt. Aas viste stor klasse med frekke finter og gode vendinger da han overbeviste mange tilskuere i Kongsvingerhallen.

Kai Olav Ryen spilte endelig fra start, etter to år på sidelinjen. Etter 17. minutter var vår kjære Ryen-Air tilbake i lufta, og headet KIL i føringen etter et godt slått frispark. Publikum i ekstase!


Feil mål gitt!
Etter 23 minutter viste nysigneringen Magnus Myklebust seg fram. En optimistisk avslutning fra høyrekanten viste seg å kun være centimeterne unna scoring. Ballen trillet på oversiden av tverrliggeren etter at keeperen touchet skuddet.

Etter en snau halvtime var Myklebust frampå igjen. Kanten satt fart langs høyrekanten, og vendte vekk backen før han la inn. I feltet sleivsparket en uheldig Edmir Asani ballen bak egen keeper. 2-0 til KIL, der Magnus Myklebust var siste KIL-spiller på ballen!

Vi fortsatte å stresse Ham-Kam, og vi fikk se flere situasjoner der vi enkelt snappet opp ballen utenfor deres 16-meter. Skuddene fra blant annet Magnus Solum og Tuelo ble blokkert, og vi fikk ikke mer ut av de situasjonene.

Fem minutter før pause la den offensive backen Morten Hæstad inn fra høyresiden. På bakre stolpe hamret Kaptein Samir Fazlagic til, og gjestenes keeper måtte redde til corner.

Like før pause kom Ham-Kam til sin første ordentlige sjanse. Thomas Lehne Olsen avsluttet fra 25 meter, og Tobias Holmen Johansen måtte ut i full strekk. Godt forsøk, men redninger stod i samme stil.


Dosso var god i førsteomgang, men sleit som resten av laget etter hvilen. 
Med 2-0 til pause, hadde KIL et godt utgangspunkt for videre godt spill i andre omgang. Men det skulle vise seg at vi ga fra oss alt initiativ etter den femten minutter lange pausen.

Det så ut som vi skulle fortsette i samme spor, men når Ham-Kam stod høyere i banen ble vi stresset. Vi ga fra oss initiativet, og det gode presset vi hadde i første omgang var ikke å se. De tre offensive spillerne mistet litt av gnisten på topp, og for de bak ble jobben enda tøffere.

Vi mister presset på ballfører, og gjør dumme offensive valg. Vi spiller på oss kontringer, og vi slipper inn to enkle mål.

Etter 59 minutter satt reduseringen for Ham-Kam. Anders Nedrebø og gjestene utnyttet feil hos KIL, og satte enkelt inn 1-2 på en rask kontring. KIL-forsvaret var ikke tilstede, og få tok ansvar. Dermed baklengsmål.

Like etter prøve Magnus Solum seg. Ham-Kams keeper måtte ut i full strekk på et skudd fra 25 meter.

Etter 70 minutter satte Thomas Lehne Olsen inn 2-2 for gjestene. En flott individuell prestasjon, der vi ikke fulgte godt nok med på et hurtig innkast. Tobias Johansen i KIL-målet var sjanseløs, og vi måtte se at rivalene hadde slått tilbake.

Resten av kampen var ikke helt det store fra noen av lagene. Det var vi som prøvde oss mest framover, men vi fikk ikke til det helt store.

Kampen endte dermed 2-2, uavgjort, etter at vi ledet 2-0 til pause. Andreomgangen var i nærheten av rævva, og langt fra nivået på den gode førsteomgangen. Vi slipper inn to drittmål, men må innse at vi ikke skal klare å tape når vi leder med to mål til pause.


Over 650 tilskuere! 


Tobias Holmen Johansen reddet det som var å redde. Baklengsmålene kan ikke han ta på sin kappe. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor