Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ryen-Air

Publisert  03.02.2012
Eidskogingen stod for vill jubelscene i Kongsvingerhallen.  

Drømmeøyeblikk for tilskuerne i Kongsvingerhallen da Kai Olav scoret!
- Det var utrolig deilig å score!

Ordene tilhører selvfølgelig til Kai Olav Ryen like etter kampslutt. Selv om midtstopperen er glad i å score, synes han det var viktigere og spille en hel kamp. 


- Det var egentlig det beste; det å spille fra start og spille en hel kamp, og kjenne at det funket bra. Men det er alltid moro å score, forteller Eidskogingen. 

Kai Olav har ikke startet en KIL kamp på nesten to år, og alle som så kampen fikk se gode, gamle Ryen-Air, tilbake i aksjon, kanskje bedre enn noen sinne. 


- For min egen del synes jeg det var en god start, jeg føler jeg har brukbar kontroll utpå der. Selvfølgelig kunne jeg gjort ting annerledes, men alt i alt en solid match, sier Ryen videre.

Det er så fortjent at nettopp Kai Olav puttet i dag, og høyere jubel etter en scoring i Kongsvingerhallen har ikke skjedd. Det var et fantastisk øyeblikk for alle med hjerte i KIL.

Det var om lag 500 betalende tilskuere, og det betyr rundt 25 000 kroner direkte inn på "Folkets spiller"-kontoen. Vi vil ha Kai Olav med - hjelp oss!

På søndag kan du se Kai Olav på vinterfestivalen i Kongsvinger. Midtstopperen har tatt utfordringen til Byen Vår ved Uno Arnesen: Han vil stå på miniski fra Festningen søndag. Uten staver. Med fotball. I KIL-drakt!

- Det skal bli en utfordring det! Jeg har blitt enig med Uno at, klarer jeg den er jeg klar for sesongen, avslutter Kai Olav Ryen med et smil.

Se Kai Olav kl. 12:00 ned Festningen på søndag!

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor