Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ti mann ute

Publisert  11.10.2006
Karantene, skader og sykdom gjør at KIL-stallen er rimelig tynn fire dager før kampen mot Pors  

John Pelu må trolig operere sin problematiske menisk.

De fleste har fått med seg at Ørjan Berg Hansen fikk sitt tredje gule kort i helga. Det gjør at han er uaktuell mot Pors. Onsdag var han imidlertid ikke den eneste som er uaktuell eller tvilsom. I tillegg er Kjetil Gerhardsen, Kjetil Byfuglien, Per Verner Rønning, John Pelu, Paul Olausson, Ragnar Koffeld, Vangjel Mile, Ulrik Thomsen og Håkon Wibe-Lund enten uaktuelle eller tvilsomme.

For detaljer om skadene kan du se under A-laget på kil.no

På onsdagens trening blir det bare 14 mann, og da tar vi med juniorkeeper Terje Jacobsen som får trene med «de store gutta».

Vegard Skogheim vet ikke helt om han liker situasjonen, og han er neimen ikke helt sikker på hvordan skadesituasjonen har vært de siste ukene:

- Jeg setter spørsmålstegn ved at så mange er skadet med en gang muligheten for å nå kvalifiseringsplassen i praksis er borte. Da lurer jeg på om det var mange som spilte halvskadet mot Bryne og Haugesund fordi de hadde lyst til å være med. Jeg tviler ikke på at de virkelig er skadet nå, men jeg lurer veldig på om det er tilfeldig eller ikke. Er det slik at alle vil spille selv om de er halvskadet når det er noe og spille om, men så fort det ikke er noe å spille om så vil de ikke spille, spør treneren, før han gleder seg over en ting:

- Med så mange ute blir det jo veldig lett å ta ut laget.

Selv om mange av spillerne sliter minner vi om supporterklubbens busstur til Porsgrunn i helga. Les mer på Supporterklubbens sider.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor