Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Høy moral og topp innsats

Av Jo Raabe. Publisert  12.02.2012
KILs G16 lag fikk flere slag i ansiktet, men slo tilbake to ganger!  

Høy moral og topp innsats

KILs G16 lag fikk flere slag i ansiktet, men slo tilbake to ganger!

Det ser ut som om det er Nybergsund, Elverum og KIL som skal kjempe om de to NM-plassene i kvalifiseringsgruppa, derfor var det selvfølgelig en viktig kamp for begge de to sistnevnte. KIL kom best i gang, men det var tidlig opplagt at det ikke kom til å bli noen enkel oppgave å vinne. Elverum så ut som et godt lag, men på ingen måte uslåelige.

Etter først å ha bommet på en stor sjanse var Henrik Arnesen på rett plass etter knappe kvarteret. Garib Gerkondani slo inn fra høyrekanten og Arnesen hadde bare å sette bredsida til og styre ballen inn i det åpne målet.

Dessverre klarte ikke KIL å beholde initiativet i kampen. Elverum slapp til med flere farlige sjanser, men selv om det lå et mål i lufta klarte vi å holde dem standen lenge. Vi sleit med store avstander i laget – forsvaret ble liggende litt for lavt og dermed kunne det hvitkledde bortelaget vende opp i mellomrommet og skape farlige situasjoner. Utlikningen kom rett før pause. Ballen gikk i stanga og trillet langs streken. Tobias Solem Karlsen slang seg for å stoppe den, men den var nok noen millimeter inne og det så dommer Yngve Kolbru med falkeblikket sitt.

KIL åpnet best også i andre omgang, men klarte ikke å skape de store sjansene. I stedet kom Elverum fram på høyrekanten. Innlegget traff et KIL-bein og spratt i mål. Rett etter sviktet markeringene på en corner, og Elverum kunne enkelt øke ledelsen til 3-1.

At KIL nå kom tilbake imponerer oss. Å hente opp igjen en 3-1 ledelse er meget bra. Først kriget kaptein Erik Marius Nygaard inn en corner før Garib Gerkondani løp fra alt og alle inkludert keeper og utliknet ved å legge ballen inn i det åpne målet. Elverums trenere hylte på offside og det hadde de nok grunn til.

Dessverre glapp det igjen på en corner. Elverums midtstopper fikk gå opp helt mutters alene og kunne sikte og styre inn det fjerde målet deres for dagen.

KIL ga ikke opp og trenerne prøvde å skape trykk framover ved å flytte midtstopper Tobias Solem Karlsen opp som spiss. I kampens siste minutt fikk vi kriget oss til en corner. I første omgang ga den ikke resultat, men vi fikk en ny sjanse til å lempe ballen inn i feltet. Der fikk Garib Gerkondani akkurat den tida han trengte til å lade, sikte og plassere ballen i nettet.

En sterk innsats av KIL. Vi er imponerte over disiplinen som gjør at gutta kommer tilbake to ganger og til slutt klarer uavgjort.

KIL – Elverum 4-4 (1-1)
Kongsvingerhallen (2 x 40 min)
20 tilskuere
Dommer: Yngve Kolbru

Gule kort for KIL:

Mål:

1-0 Henrik Arnesen (14)
1-1 (38)
1-2 (13)
1-3 (17)
2-3 Erik Marius Nygaard (60)
3-3 Garib Gerkondani (73)
3-4 (74)
4-4 Gerkondani (80)

KIL: 4-3-3
Magnus Sæther
Daniel Hagen Mathisen
Tobias Solem Karlsen
Martin Haugen Taugbøl
Tommy Heimdal
Sindre Ruud
Erik Marius Nygaard (K)
Joel Eriksson
Charles Bratli
Garib Gerkondani
Henrik Arnesen

Benyttet innbytter:
Simen Nylend
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor