Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En del rusk

Publisert  17.02.2012
Treningsuka har vært preget av en del småskader, men Tom synes det ser greit ut  

Hassane Dosso lover å se like skummel ut mot Notodden!
Gøran Wigum, Kai Olav Ryen, Andreas Moen, Jonathan Dixon og Edvin Hamzic. Alle disse står over morgendagens treningskamp grunnet diverse skader. Det er dog ikke alvorlige skader, og det tar bare litt tid før det leges. 

I tillegg til at det har gått litt sjukdom i troppen, har treningene dermed vært preget av en del forfall. Nordlie er ikke bekymret. 

- Det har vært litt smårust denne uka, ikke noe alvorlige skader, men litt ryggvondt og diverse. Per nå er Kai Olav ute med overtråkk, Gøran med strekk, Andreas med foten og Jonathan Dixon som også sliter litt. Disse fire står over kampen i morgen, forteller Tom Nordlie etter fredagens økt.

Laget vil altså bli noenlunde likt som forrigekamp, men hva som skjer utover i kampen veit man selvfølgelig ikke ennå. Etter tre treningskamper, ser trenerteamet klart hva som må forbedres. 

- Jeg er egentlig fornøyd med prestasjonene når vi er gode, men vi er for ofte dårlige, og bunnivået er lavt. Vi må få de gode periodene lenger, og så må vi gjøre de dårlige periodene mindre dårligere og kortere, sier Nordlie bestemt.

Og siden det har vært en del smårusk, må Nordlie inrømme at treningene ikke har vært så harde som egentlig planlagt. 

- Treningsuka har vært okei, men det har vært en del som har stått over, og vi trente vel egentlig hardere i januar enn det vi har gjort nå. Men det ser brukbart ut, avsluttet Tom Nordlie. 

Se kampen i Kongsvingerhallen i morgen kl. 12:00. Kan du ikke se den? Følg den live her på kil.no!


Olav Tuelo er kanskje ikke dommernes yndling. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor