Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stian vil vinne!

Av Jo Raabe. Publisert  24.02.2012
Lar seg ikke skremme av at motstanderen er regjerende cupmester.  

Bildetekst 1
I Tom Nordlies sykefravær er det Stian Aasen som har styrt KIL-treningene med ball denne uka. Han kommer også til å lede laget i bortekampen mot Aalesund på søndag sammen med Arne Kristian Hanssen. Selv om motstanden er god, har Aasen høye ambisjoner.

- Når vi i KIL går på banen vil vi alltid vinne, og det gjelder selvfølgelig mot Aalesund også. Samtidig har vi respekt for dem, de er et godt lag med en god trener, men det betyr ikke at vi ikke skal ha trua, fortalte solungen oss etter fredagstreninga i Kongsvingerhallen.

Han er også klar på hva som skal til for å matche sunnmøringene inne i Sparebanken Møre Arena søndag kveld:

- Vi må spille som vi gjorde i den beste perioden vår mot Stabæk. Med dette legger vi fokus på vårt eget spill som er det vi kan gjøre noe med. Aalesund har vi ikke fokusert på i det hele tatt, fortsatte han.

Det har vært en trend at KIL har vært gode når de har klart å holde høyt press. Det noe retoriske spørsmålet er om dette i det hele tatt er mulig i 90 minutter? Selv alltid optimistiske Aasen, må innrømme at det blir tøft.

- Vi klarer neppe det i hele kampen, men uansett er det en del prinsipper som er viktige. Det å klare å være kompakte uansett presshøyde står i fokus. Jeg legger også vekt på at gutta selv skal kunne klare å vurdere når de skal stå høyt og de må synke ned defensivt, avsluttet han.

Trenerteamet hadde håpet å få med seg en skadefri Andreas Moen oppover til Nordvestlandet. Slik blir det dessverre ikke. Han prøvde seg med ei litt tøffere økt på torsdag, men det gikk ikke så bra som man håpet. KIL-tilhengerne må derfor vendte ennå ei uke på å få se ham i action.

KIL kjører fly til Aalesund søndag ettermiddag og kampen starter kl. 1815.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor