Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Respektabelt

Publisert  26.02.2012
KIL ga Aalesund skikkelig kamp, men tapte knepent 3-2.  

Magnus Myklebust satte inn 1-1 for KIL. 
KIL gikk ut med aggressivt høyt press mot Aalesund, og vi startet kampen godt, selv om spillet var noe rufsete.

Aalesunds kantspiller Christian Myklebust viste seg tidlig fram som en farlig spiller, og da han etter seks minutter la inn fra høyre, kunne det godt stått 1-0 til hjemmelaget. Heldigvis bommet eks KIL-spiller Magnus Sylling Olsen på ballen.

Påfølgende corner reddet vi på strek, men minuttet etter klarte vi ikke hindre sunnmøringene å score.

Nevnte Myklebust med et godt raid på høyrekanten, vendte av Samir Fazlagic før han la inn, ballen ble klarert ut i mellomrommet der Fredrik Carlsen fikk en hyggelig oppgave med å sette inn 1-0.

Aalesund hadde startet kampen som et godt ballbesittende lag, med varierte angrep. Vi utfordret mange rom, og det var bare litt presisjon som manglet for vår del.

Etter tjue minutter rotet våre Afrikanske spillere det skikkelige til. Hassane Dosso med en forferdelig returpasning til Henry Shindika som rotet ballen vekk til Myklebust. Unggutten avanserte og avsluttet, og Tobias Holmen Johansen måtte gi til corner. Slike feil må vi ikke gjøre.

Aalesund hadde god kontroll på kampen, og vi kom ikke tidlig nok oppi motstanderne. Presset var ikke på langt nær så godt som i kampens første spilleminutter.

Etter 27. minutter fikk Olav Tuelo rom til å utfordre, men avslutningen gikk to meter til side for mål.

Petter Tiller Larsen var KILs beste. 
Få minutter før pause viste Tuelo seg nok en gang fram på venstrekanten, da han kom seg fri fra to motspillere, før han ga ballen videre til Petter Tiller Larsen som avsluttet like til side for mål. God mulighet det der!

KIL fikk belønning etter en god periode. Henry Shindika banket ballen opp mot Magnus Solum som stusset videre til Tuelo, som trakk seg inn fra sin venstrekantposisjon. Han avsluttet hardt og godt, og på returen var Magnus Myklebust først, og sørget for balanse i regnskapet.

1-1 stod seg til pause, etter at KIL avsluttet omgangen klart best. Aalesund styrte det meste av kampen ellers, men vi ga de skikkelig kamp. Vi var gode i det kollektive presset, og alle tre ledd fungerte greit. Vi jobbet oss godt inn i kampen, men vi må justere venstresida vår defensivt i pausen, for Aalesund Myklebust har skapt alt for mye farligheter.

Andreomgangen startet med feil fra begge lag, og spillet bølget frem og tilbake. Det ble skapt en del nesten-sjanser, men ingen av lagenes keepere ble satt på prøve.
Etter 55. minutter sendte Christian Myklebust Aalesund i ledelsen.

Etter nok et baklengsmål var det KIL som ville mest. Vi kjempet hardest, og var oftest først på ball, men det var hjemmelaget som fort kunne punktert kampen da vi angriper uten balanse. Etter 66. Minutter avsluttet Petter Orry Larsen et godt angrep, Holmen Johansen måtte gi retur, men vi fikk rensket unna.

Med et kvarter igjen å spille, sørget den offensive backen vår, Morten Hæstad, for spennende sisteminutter. Han gikk rundt på kanten, trakk seg inn ved dødlinja før han la hardt inn. Ballen gikk via Daniel Arnefjord og i mål. 2-2 i Ålesund.

Morten Hæstad sørget for 2-2 via Daniel Arnefjord. 


KIL så gode ut – selvfølgelig med viss untak da. Men dessverre klarte vi ikke å hindre at Lars Fuhre sendte Aalesund i ny ledelse etter 80. minutter, da han skar inn og avsluttet pent med venstrefoten og i mål.

Vi presset på for utligning de siste ti minuttene, men klarte ikke å skape store nok sjanser til å komme tilbake i kampen. Vi kan være fornøyd med prestasjonen, vi tar utfordringer på strak arm, og alle mann gjør oppgavene sine hundre prosent. Men vi kan ikke angripe uten balanse bakover, og få slike stygge kontringer i mot. Vi har en del stygge balltap vi må unngå, og vi slipper inn litt for enkle mål. Vi skal være fornøyd med at vi putter to mål mot et av Norges beste fotballag. Men avslutningsvis må vi nesten sitere Stian Aasen etter kampslutt: ”Vi er aldri fornøyd når vi taper.”

Aalesund – KIL 3-2(1-1)
Sparebanken Møre Arena
Ca. 650 tilskuere

Gult kort KIL: Hassane Dosso

1-0 Fredrik Carlsen(8)
1-1 Magnus Myklebust(43)
2-1 Christian Myklebust(55)
2-2 Daniel Arnefjord(selvmål, 75)
3-2 Lars Fuhre(80)

KIL(4-3-3):
Tobias Holmen Johansen
Morten Hæstad
Arnar Førsund
Henry Joseph Shindika
Samir Fazlagic
Christian Aas
Hassane Dosso
(Marius Pierau fra 78.)
Petter Tiller Larsen
(Aleksander Melgalvis fra 85.)
Magnus Myklebust
Magnus Solum
(Ola Erling Korbøl fra 89.)
Olav Tuelo Johannessen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor