Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Kjett å tape

Av Jo Raabe. Publisert  26.02.2012
Men etter at vi hadde fått pratet litt var ikke Stian Aasen så nedfor allikevel.  

Stian Aasen var misfornøyd med tap, men ser ikke helsvart på tingenes tilstand.
For andre kamp på rad fikk Stian Aasen være vikar i Tom Nordlies sykdomsfravær. Han fikk se laget sitt tape 3-2 borte mot Aalesund. Selv om det ikke er noen skam å tape mot fjorårets cupmester, er vi glade for at det bare er seier som er godt nok for den sindige, men offensive solungen.

- Hvis vi ser bak resultatet får vi gode svar på mange ting - både positive og negative. Vi straffes kontant av gode lag når vi slår dårlige pasninger på feilvendt mann og inn sentralt. De lar seg ikke be to ganger når slik skjer. Det smeller og vi får kontringer imot. Et av de positive svarene er at vi holder minst like bra fysisk som Aalesund. Vi klarer å holde nivået oppe i 90 minutter og vi er gode i høyt press, fortalte han oss småjoggende på vei mot gate 4 på Vigra lufthavn.

KIL fikk en dårlig start med mål i mot allerede etter 8 minutter. Også ei stund etter dette dominerte hjemmelaget, men litt etter litt kom vi oss mer med i kampen. Fra halvtimen av første omgang og ut spilte vi jevnt med fjorårets cupmestere.

- At vi klarer å heve oss etter den dårlige starten er bra det, men ikke mer enn vi skal klare. Skal vi kjempe i toppen må vi kunne snu kamper både resultat- og spillemessig. Det jeg ser på som mer positivt er at enkeltspillere klarer å se hva de har gjort dårlig, gjør noe med det og spiller seg opp. For eksempel løser Samir mye av problemene han hadde innledningsvis selv, fortsatte han.

Vi er rimelig sikre på at Stian gir Tom Nordlie klare tilbakemeldinger på hva han mener, og vi er likeså sikre på at Tom fulgte kampen på dataskjermen. Vi håper at trenerne og spillerne lever opp til førstnevntes avsluttende ord:

- Jeg ser mye positivt, men vi skal gjøre noe med det som gjør at vi taper!

KIL-gutta får nå en velfortjent fridag på mandag, før det er tilbake til jobb igjen tirsdag morgen. Neste treningskamp er mot Lørenskog fredag kl. 1700 i Kongsvingerhallen. Dette er faktisk den siste hjemmekampen før seriestart så vi håper og tror på mange folk i hallen!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor