Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Seier for G16-gutta

Publisert  02.03.2012
Høy arbeidsinnsats og god lagmoral var nøkkelen for å slå Galterud  

Gutta var ladd før lokaloppgjøret
KILs G16 lag møtte Galterud til nabooppgjør på Grue stadion torsdag kveld. Sist G16 gutta spilte kamp på Grue var banen dekket av snø, det var derimot ikke tilfellet i dag. En skulle da tro at det var duket for fotballfest, men vi fikk allikevel ikke se den fotballen vi hadde ønsket oss.

KILs trener Knut Nordnes kunne opplyse om at han var spent før torsdagens oppgjør. Han forventet god motstand fra Galterud, og skrøt samtidig av baneforholdene. Alt lå til rette for en god kamp.

KIL tok initiativet fra start. Kampplanen var tydelig; de skulle gå offensivt ut. Det tok litt tid før «gutsen» virkelig slo til, og det ble bare nesten for vertene. Men etter 13. minutters spill fikk rødtrøyene uttelling. En corner ble slått på bakerste av Martin Taugbøl. Etter mye «klabb og babb» i feltet fikk alltid målfarlige Garib Gerkondani stå helt alene, og kunne enkelt sette inn 1-0.

Finspillet uteble, men det hindret ikke KIL i å skape ytterligere et par store muligheter før hvilen. Først ved Erik Joel Eriksson og så igjen ved Garib Gerkondani. Førstnevnte traff på innsiden av stolpen, og det var ikke langt unna at det sto 2-0 på resultattavla. Galterud hadde ingenting å varte opp med, og måtte nok innse at en prat i garderoben var nødvendig. KIL hadde grei kontroll defensivt, og det var ikke mye KIL-keeper Christian Tråstadkjølen fikk bryne seg på. Dog hadde vi nok mer å gå på offensivt før sidebytte.

Finn Willy Taugbøl var delvis fornøyd med det han så av sine gutter

- Vi har bra kontroll gjennom hele omgangen, men vi mangler den siste tredjedelen. Vi var best i førsteomgang totalt sett, fortalte Taugbøl.

Det var et helt annet Galterud lag vi så etter hvilen. De viste gode takter, og vartet opp med flere gode muligheter til å utlikne. Dog var KIL ukonsentrerte gjennom store deler av andreomgangen og manglet presisjon. Charles Bratli kom inn for Daniel Mathisen og viste gode takter ute på høyresiden. Etter drøyt 58 minutters spill var han nære ved å doble ledelsen, men dessverre gikk skuddet utenfor. KIL kom seg utover i omgangen og kunne ved flere anledninger ha scoret flere mål, men en god Galterud målvakt hindret oss i dette.

En laber andreomgang fra vår side kunne bare avsluttes på en måte. Nemlig med scoring! I det 77. minutt stemte omsider kombinasjonene, og Erik Marius Nygaard kunne spille igjennom Garib Gerkondani. Sistnevntes skudd ble reddet av keeper, men med litt flaks gikk den borti en Galterud spiller og i mål. Det sto 2-0 til de røde, og seieren var et faktum.

Selv om finspillet uteble, fikk vi en stillingskrig utpå banen der alle viste seg å være fightere.

Vi tok en prat med Knut Nordnes etter kampen, som mente det var en nedtur, til tross for seier:

- Vi gjør ingen stor kamp, og er ikke fornøyde med dette. Vi slurver og er for upresise. Vi har bra kontroll i førsteomgang, men slipper Galterud inn i kampen etter pause. Dette var en nedtur i forhold til hva vi har prestert de to siste kampene, sa en delvis fornøyd Nordnes som mente at det sto respekt av innsatsen til gutta.

KIL – Galterud 2-0 (1-0)
Grue stadion (2 x 40 min)
30 tilskuere
Dommer: Erik Helgesen

Gule kort for KIL: Ingen

Mål:
1-0 Garib Gerkondani (13)
2-0 Selvmål (78)

KIL (4-3-3)
Christian Tråstadkjølen
(Magnus Sæther fra 41.)
Simen Nylend
(Philip Münster fra 78.)
Tobias Solem Karlsen
Martin Taugbøl
Tommy Heimdal
Erik Joel Eriksson
Erik Marius Nygaard
Sindre Ruud
Daniel Mathisen
(Charles Bratli fra 50.)
Garib Gerkondani
Henrik Arnesen
(Julian Münster fra 45.)

Tekst: Henrik Holter
Bilder: Jakob Svennevig

BGarib Gerkondani scoret et mål og var siste KIL-spiller på det andre.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor