Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Bra å være sammen

Av Jo Raabe. Publisert  09.03.2012
KILs keeper Tobias Holmen Johansen gleder seg til å være ei uke i Spania  

Tobias Holmen Johansen trives på La Manga.
- Vi har hatt veldig gode treningsforhold inne i Kongsvingerhallen i vinter, så vi har ingen grunn til å gjøre de enorme forskjellene på treningsfeltet her, men utenfor banen er det godt å bryte litt opp i rutinene, forteller keeperen.

Etter den første økta på La Manga var Tobias veldig klar på at hele troppen er godt fornøyde med tingenes tilstand.

- Det er bra å komme på gress og det er moro å være sammen med gutta. Vi slipper på en måte unna hverdagen og dens utfordringer og blir også bedre kjent. Det sosiale er særs viktig, spesielt når vi har såpass mange nye spillere i gruppa, mener han.

For oppfølginga av keeperne har vi fått se et aldri så lite comeback. Morten Kristiansen skal jobbe sammen med dem hele uka som keepertrener. Også han gleder seg:

- Det er veldig hyggelig å være tilbake, og jeg føler meg hjemme både i KIL og på La Manga. Når Tom ringte var det vanskelig å si nei. For å si det sånn er han flink til å overtale folk. Jeg har også jobbet med keeperne på treninger i vinter de gangene Hans Erik Branes har vært fraværende, og i en overgangsperiode deler vi likt på jobben, kunne han fortelle.

Nevnte Branes er forøvrig på treningsleir med NTG i Tyrkia for å følge opp keeperne der.

I løpet av uka kommer selvfølgelig Petter Lindstad og Tobias Holmen Johansen til å bli tatt godt hånd om. Når de to har en trener på deling kan de selvfølgelig få mye hjelp og støtte.

- Vi kommer til å fortsette terpingen på teknikk, men samtidig kommer de to til å få individuelle opplegg. Tobias skal spesielt jobbe med igangsetting og det å bruke beina, mens Petter skal få kjørt seg litt fysisk. Jeg håper og tror at de skal få et fint og utbytterikt opphold her nede, avsluttet Kristiansen.

Petter Lindstad skal jobbe sammen med keepertrener Morten Kristiansen med fysikken.


Morten Kristiansen er som en gammel sirkushest - tilbake i manesjen!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor