Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

kil.no avslører!

Av Jo Raabe. Publisert  10.03.2012
HamKams trener Vegard Skogheim med hemmelig våpen før seriestart  

Optimismen har vært stor hos de grønnhvite i vinter. Etter blant annet å ha vervet vår egen midtbanespiller Ørjan Berg Hansen har man såvidt begynt å viske i krokene på flatbygdene om både det ene og det andre. Måtte optimistene der ta feil!

Hvordan de har tenkt å få til gode resultater har vært et mysterium for oss inntil i dag. For å beseire fienden må man kjenne den. Vi i kil.no tok ansvar og påtok oss den viktige oppgaven med å spionere. Mens undertegnede, redaktøren selv, utnyttet sitt gamle bekjentskap med nevnte Skogheim passet vår utmerkede fotograf Erik Gusterud på å snike seg rundt blant palmene for å sikre seg fakta i form av bilder.

Hele sannheten har vi dog ikke klart å avsløre. Hva er det Skogheim skal lære bort? Skal spillerne læres opp i fekting? Hentes Andreas Torkildsen inn som assistenttrener? Skal gresset luftes? Den som lever får se! Studer bildene under og vurder selv!


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor