Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Man down!

Av Jo Raabe. Publisert  11.03.2012
Men med kyndig hjelp er han nok snart oppe igjen  

Man down!
Magnus Solum gikk ned for telling midt i treninga søndag formiddag på bane B på La Manga. Etter en duell ble han liggende med store smerter. I tillegg til smerten lå det nok også en smule frustrasjon bak skrikene hans. Magnus har nemlig tidligere hatt en skade på nøyaktig samme sted.

- Det minnet veldig om det jeg kjente når jeg tråkket over og ødela ankelen for tre år siden. Da var jeg ute i et halvt år, fortalte han oss.

Heldigvis er det neppe så alvorlig nå. Magnus fikk raskt behandling av fysioterapeut Ankush Arora og massør Winnie Lind.

Medisinmannen og- kvinnen var raskt på plettem!
- Vi brukker RICE-prinsippet for å behandle akutt og legger på en M til slutt. Stikkordene her er Rest, Ice, Compression og Elevation. M står for medication. Magnus får betennelsesdempende Voltaren og smertestillende Paracet, fortalte fysioterapeuten oss mens han jobbet hardt med den unge spissen.

Etter noen minutter tok han bort kompresjonen og kunne til sin tilfredshet se at hevelsen ikke var skremmende stor. Dermed ble han enda mer optimistisk:

- Vi sender Magnus på sykling i stedet for løping i ettermiddag, og jeg tror faktisk han kan trene med ball igjen allerede i morgen. Det er egentlig bare hevelsen og smertene som begrenser om han kan trene, fortsatte Ankush.

RICE-prinsippet
Han følger selvfølgelig opp Solum hele dagen. Spissen har fått streng beskjed om å bruke kompresjon hele dagen og ise ned hver tredje time.

Som Ankush er vi selvfølgelig optimistiske og tror på å se Magnus på trening mandag og på kamp på torsdag!

Ei stund var Magnus særs deprimert.


Men Ankush Arora kunne ganske snart berolige ham med at dette nok gikk bra.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor