Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fysisk avslutning

Publisert  11.03.2012
Arne Kristian Hanssen ledet laget under en fysisk tung økt.  

Arne Kristian Hanssen skal heve nivået til gutta til det maksimale!
I dag har gutta gjennomført to tunge økter. På formiddagen en to timers lang økt, mens Arne Hanssen ledet gutta under en fysisk trening med intervaller.

- Vi har avsluttet dagen med en fysisk økt, som har bestått av intervaller der vi har løpt fra 16-meteren til 16-meteren 24 ganger. Det vi prøver på er å løpe lett og ledig i 75 % tempo, og prøve å unngå melkesyre slik at vi får gjennomstrømming av blod i beina, forteller den fysiske treneren oss etter økta. 

Etter en lang og hard økt med fotball, var selvfølgelig noen av gutta tunge i beina, men alle mann alle var med intervallene. 

- Vi har hatt en fin økt, gutta er litt slitne, men det skal de være. Jeg er fornøyd med dagen totalt sett. Dette er nok den hardeste dagen her på La Manga, det skal det være også.

- Nå gleder vi oss til å spille kamp mot Alta på torsdag, legger han til. 

Før KIL dro ned til La Manga, gjennomførte de en fysisk test. Nordlie-testen viste gode resultater, og flere av spillerne har forbedret seg med flere runder. 

- Det er den beste vi har hatt. Både Tom og jeg er fornøyd med den fysiske formen til gutta. Nå må vi bli bedre med ball, men det ser bra ut, avsluttet Arne Kristian Hanssen. 

Utover uka blir det kun fokus på fotball, mens det på ettermiddagene blir restitusjon og skadeforebyggende trening. 
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor