Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En rar kamp

Publisert  15.03.2012
Det skal ikke være mulig, men vi tapte i en kamp vi dominerte fra start til slutt.  

Olav Tuelo Johannesen var nok kampen sett under et KILs beste. Han sto på og jobbet og fikk laget opp i knestående etter at vi hadde vært langt nede i 2. omgang.
Vi fulgte kampen direkte!

Allerede før to minutter hadde gått noterte vi oss at KIL hadde fire gjenvinninger på Altas banehalvdel. Det sier sitt om at det høye presset vårt fungerte overmåte godt i begynnelsen av kampen. De gulkledde finnmarkingene sleit og vi kom oss raskt til sjanser. Den første hadde Olav Tuelo Johannesen da han dro seg gjennom og fikk avsluttet. Dessverre ble ikke avslutningen god nok og keeper reddet.

Alta så ikke ut til å skjønne helt hva det var som traff dem. Vi raidet opp det ene angrepet etter det andre det første kvarteret. KILs midtbanetrio imponerte oss. Kalde Henry Joseph i midten matet både Petter Tiller Larsen og Christian Aas med gode pasninger. Også flankespillerne fikk sitt å styre med. Vi kom oss flere ganger rundt, spesielt på høyresida. Altas venstreback må ha blitt nokså svimmel etterhvert.

Andreas Moen er tilbake etter skaden sin, men trenger nok en kamp eller to til før han er i toppform.
Etter knappe halvtimen fikk Myklebust sjansen. Tiller Larsen slo en glimrende stikker mot ham, men dessverre gikk skuddet hans rett på keeper Dircher.

I hele første omgang hadde vi hatt stålkontroll defensivt, men på slutten glapp det totalt. Nikolaisen stjal ballen fra Gøran Wigum og en Tobias Holmen Johansen som hadde vært på vei ut hadde ingen sjanse til å redde. Altaspissen kunne enkelt spasere inn 1-0.

Som om ikke dette var nok. Spillerne hadde knapt nok kommet seg ut av garderoben før det samme skjedde igjen! De samme to spillerne var involvert og det ble samme resultat, men denne gang var det Nordbye som fikk ballen servert på sølvfat. Dermed sto det 2-0 før Alta hadde spilt seg til en eneste sjanse selv.

Selvfølgelig ble det nå meget vanskelig for KIL. Alta la seg lavt, forsvarte seg fra 30 meter og inn og nektet oss rom. De var gode til det, men vi kan heller ikke nekte for at kvaliteten på det vi gjorde sank betraktelig. Tempoet forsvant og de gangene vi kom oss rundt på kantene var presisjonen helt fraværende. Innleggene gikk enten bak mål eller i keeperklypene.

Tobias Holmen Johansen reddet den eneste sjansen Alta skapte selv i løpet av kampen
Olav Tuelo Johannesen sto bak det som var å nevne fra KIL i andre omgang, og også målscorer Magnus Myklebust skylder ham en assist-takk. Olav tok skjeen i egen hånd, eller rettere sagt ballen i egne bein, og dro seg innover fra venstrekanten. På 16-meteren hadde han fri bane til å fyre løs. Det gjorde han så bra at keeper måtte gi retur, og der dukket Myklebust opp og reduserte til 2-1.

Etter dette våknet KIL-gutta litt til live igjen, men det var for seint. Vi rakk å få en corner og Aas rakk å fyre av returen over. Så blåste dommeren av og vi gikk på vårt første tap for et Adeccoligalag i vinter.

Se intervjuer og kommentarer på KIL TV!

KIL – Alta 1-2 (0-1)
La Manga, Bane A
50 tilskuere
Dommer: Omar Rafiq

Gule kort for KIL: Arnar Førsund, Olav Tuelo Johanesen, Henry Joseph Shindika og Petter Tiller Larsen.

0-1 Magnus Nikolaisen (43)
0-2 Martin Nordbye (46)
1-2 Magnus Myklebust (89)

KIL (4-3-3)
Tobias Holmen Johansen
Morten Hæstad
Arnar Førsund
Gøran Wigum
(Kai Olav Ryen fra 76.)
Samir Fazlagiz (K)
Christian Aas
Henry Joseph Shindika
(Alhassane Dosso fra (62.)
Petter Tiller Larsen
(Aleksander Melgalvis fra 74.)
Magnus Myklebust
Olav Tuelo Johannesen
Andreas Moen
(Magnus Solum fra 46.)

Ubenyttede reserver: Lindstad, Chandler, Sjøli, Hansen, Korbøl, Pierau

Alle bilder: Erik Gusterud

Gøran og Tobias fortviler


Magnus Myklebust kom seg opp og satte inn returen som fastsatte sluttresultatet til 2-1

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor