Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kost og mask

Av Jo Raabe. Publisert  24.03.2012
Ja, på teaterspråket er dette navnet på den siste øvelsen før generalprøven  

Andreas Moen på vei nedover kanten
KILs generalprøve før seriestart går neste helg mot Sarpsborg 08. Lørdag spiller vi den nest siste kampen før Adeccoligastarten – mot Mjøndalen på bortebane. Bruntrøyene har etablert seg i Adeccoligaen de siste årene, etter lenge å ha fristet en heller kummerlig tilværelse i lavere divisjoner.

Denne uka har KIL sluppet opp litt på treningsmengden. Fysisk trener Arne Kristian Hanssen forklarer:

- Vi har kuttet ut noen av øktene i uka nå for å jobbe fram en spissing av formen. På drøye halvannen måned fra midten av april skal vi spille ti seriekamper, og det vil selvfølgelig være helt avgjørende for ligaen hvordan lagene gjør det i denne perioden.

Arnar starter angrepet
Vi overvar deler av fredagstreninga. Den inneholdt blant annet drilling av angrepspill og dødballtrening. Aleksander Melgalvis fikk seg en trøkk på trening tidligere i uka og er ikke aktuell mot Mjøndalen. Det er neppe heller verken Nolan Chandler eller Patrick Hansen som ikke trente med ball sammen med resten av gutta.

En som ble ønsket velkommen tilbake var Kim Deinoff. Han er tilbake i KIL etter noen måneders opphold og er klar til å kjempe om en plass på laget med Tobias Holmen Johansen.

Petter Tiller Larsen slo en god pasning til Samir Fazlagic som kom på overlapp.
Troppen som reiser er dermed:

Holmen Johansen, Deinoff, Piereau, Hæstad, Førsund, Ryen, Wigum, Fazlagic, Aas, Dosso, Shindika, Tiller Larsen, Sjøli, Korbøl, Tuelo Johannesen, Solum, Moen og Myklebust.

Kampen mot Mjøndalen starter lørdag klokken 1400. Vi i kil.no overfører den LIVE!

BKim Deinoff er tilbake på Gjemselund!

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor